01-10-2016, 14:25 | #31 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-09-2016
Şehir: Mersin
Mesajlar: 85
|
Alıntı:
hydroponic sisteminizide yeni gördüm dogrusu. Bilginiz bizden ilerdeymiş. Seranızın içindeki bitkilerde bayagı mutlu görünüyor. Vallahi Helal olsun. Üstadım yakın olsaydık istifade etmek isterdim şahsen. |
|
01-10-2016, 18:36 | #32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2011
Şehir: istanbul
Mesajlar: 159
|
teşekkürler, bendeki eksiklikte zamandan yana işler yoğun fırsat bulamıyoruz ilgilenmeye |
13-10-2016, 19:24 | #33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-01-2014
Şehir: Konya
Mesajlar: 192
|
başlıkta biber çeşitleri olunca benim biberlerin arasında çıkan farklı bir tür biber var buraya eklemek istedim adını bilen var mı? |
29-10-2016, 11:15 | #34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
|
Biberlerin son hali |
29-10-2016, 11:17 | #35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
|
Devamı |
30-10-2016, 18:51 | #36 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-06-2010
Şehir: MANİSA
Mesajlar: 223
|
Biberlerin görüntüsü çok güzel İdris Bey. Tadı, acılığı nasıl acaba Bir de saksıların çapı ve derinliğini merak ettim ? Düzenleyen Erdal Hoca : 30-10-2016 saat 18:51 Neden: Ekleme |
30-10-2016, 21:04 | #37 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
|
saksılar küçük kare saksı kare 5 litrelik acılığı max seviyede |
31-10-2016, 23:30 | #38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
|
SEBZE KASALARIN İÇERSİNDE HERBİR SAKSIDA 1 ADT BİBER red savina habanero DİKİLİ 6 *4=24 ADT * |
05-11-2016, 06:53 | #39 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-11-2016
Şehir: YOZGAT
Mesajlar: 18
|
İdris bey merhabalar bende hastalık derecesinde acı biber severim,öyleki sabah kahvaltısın bile an acı biber yiyorum,tabi sizin resimlerinizi eklediklerinizin tohumlarını Yozgat gibi bir yerde bulmak **** ulaşmak çok zor,en acı bula bildigim cin biberi,ileri zamanlarda Carolina Reaper **** buna yakın acılıkta biberlerin tohumunu bulabilirsem yetiştirmek. |
05-11-2016, 19:02 | #40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
|
acılık skala |
06-11-2016, 17:01 | #41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
|
jamaican scotch bonnet...SARIŞIN GÜZEL Tatlı son |
06-11-2016, 17:04 | #42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
|
red savina habanero |
06-11-2016, 17:06 | #43 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
|
jamaican scotch bonnet |
06-11-2016, 19:01 | #44 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-09-2016
Şehir: Mersin
Mesajlar: 85
|
MaşaAllah. Onları ne yapmayı düşünüyorsunuz, süper sos ve baharat olabilirler. |
06-11-2016, 20:33 | #45 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
|
Alıntı:
tarif varmı |
|
07-11-2016, 09:29 | #46 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-10-2016
Şehir: Adana
Mesajlar: 20
|
Günübirlik çabucak yaptıgım ve aynı hızda tükettiğm basit acı sos tarifi:
Günübirlik çabucak yaptıgım ve aynı hızda tükettiğm basit Sos tarifi: Ev halkı mutfagı terk ettikten sonra manavda, pazarda satılan en acı taze kırmızı biberler cabucak temizlenir. Har ateşte, zeytin yagında az sogan, az sarımsak, az elma sirkesi, azıcık şeker ve tuzla kıvama getirilir. Sonra devreye robot girer. çorba kıvamındaki malzeme tekrardan istenen yogunluk elde edilene kadar pişirilir. bu kadar. Bana gelince! Formülde feslegen olmaz ise asla yemem. içindeki süprizim ise, fantastik aromasıyla kurutulmuş habenerodur. Not: Makarnada deneyenlerde bağımlılık yaptığı ve istemeyen kilo artışları bizzat gözlemlenmiştir, Afiyet olsun |
07-11-2016, 09:42 | #47 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-11-2016
Şehir: YOZGAT
Mesajlar: 18
|
idris şenol bey çok iştah açıcı duruyorlar maşallah. |
07-11-2016, 10:02 | #48 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-09-2016
Şehir: Mersin
Mesajlar: 85
|
Sayın Capsaicinin sos tarifilerine bir göz atmanızı tavsiye ederim. Tam bu çeşitlet için. Acı biber sosu |
07-11-2016, 11:22 | #49 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-09-2016
Şehir: Mersin
Mesajlar: 85
|
İdris abi geldiler. Ortadakini bildim. küçük bir ısırık aldımda Çeşitler isimlerini soldan, saga teyit edermisin. veya serrano hangisi. Habeneroyla karıştırıyormuyum. Düzenleyen Kumdereli : 07-11-2016 saat 11:32 Neden: İlave cümle |
07-11-2016, 14:51 | #50 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
|
jamaican scotch bonne...sarı olan red savina habanero ...kırmızı olan her ikisi |
07-11-2016, 16:13 | #51 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-09-2016
Şehir: Mersin
Mesajlar: 85
|
Aslında Dileğim Serrano idi zahmet verdim sagolun. sarı scotch bonnette benim için süpriz oldu. meyvemsi tadı güzelmiş, acılıgı benim için ideal. Bundan pul biber olmaz sanırım, ama yemeklerin yanında taze tüketecegim yeni favorim. red sevina habenero... Çılgınlık bu türde başlıyor zaten ve daha üst türevlere kadar gidiyor. tadı,kokusu çok farklı bunlar. daha acı Üst seviyelerden tattım. hepsi kabus. ya sos yapmalı, **** baharat. |
08-11-2016, 09:19 | #52 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2011
Şehir: istanbul
Mesajlar: 159
|
kışlık kahvaltılık habanerolu sos tarifi bende akşam yazarım |
08-11-2016, 09:29 | #53 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2016
Şehir: istanbul
Mesajlar: 194
|
acı biber soslarını bende severim makarnanın üzerinde hımmmmıh yeni tarifi bende isterim |
10-11-2016, 20:26 | #54 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bu biberler kardeşime dünyanın en acı biberi olarak gelmişti. Ben de onlardan tohum aldım. Ancak çok acı yiyemediğim için ekemedim. Diğer biber tohumlarından ayırt edebilirsem ekmeyi düşünüyorum. Ben cins olarak isminin Kırmızı jamaika acı biber tohumu red scotch bonnet jamaican olduğunu düşünüyorum. Bilen arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim. |
01-02-2017, 19:03 | #58 |
Ağaç Dostu
|
Aji Brazilian Starfish
Bahçede yetiştirdiğim biber çeşitlerinden Aji Brazilian Starfish, sera içinde bir metre boylanan Yan dallanan bitki yapısı Yıldız şekilli Dip kısmındaki hafif çukur Orta acılıkta |
03-02-2017, 15:10 | #60 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
|
Sezonu iple çekiyoruZ |
|
|