agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2015-2016 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)




Beğeni Düzeni4448Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-08-2014, 22:08   #10
Ağaç Dostu
 
heyyamola's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-02-2009
Şehir: Kayseri
Mesajlar: 2,544
Galeri: 37
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
O tohumlardan büyüyen biberlerin hepsi fotoğrafladığınız biber gibi mi, anlayamadım.

Geçen sene Antep biberleri kızarmadan havalar soğumuş ve biz biberleri yeşilken toplamıştık. Dolayısıyla salçaya katamadık ve onlardan dolma yaptık. Hatırı sayılır derecede acıydı.
Bazı kökler dolmalık tipte, koyu yeşil, acı biberler verirken, bazıları da yine koyu yeşil renkli, çarlistona benzer yapıda, hafif acı veya tatlı ürünler vermişti. Asıl Antep biberi olan dolmalık tiptekiler de, Gaziantep'te yediğimiz kadar acı değildiler. (Zannedersem bölgemizde yetişme süresi boyunca maruz kaldıkları sıcaklık toplamının, Gaziantep'teki değerin altında kalmasından)

heyyamola Çevrimdışı   Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025