![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin tanıtım sayfanızda belirttiğiniz gibi hepsi de dolmalık tipinde, yeknesak biberler alamadık. Ben asıl acı mı-tatlı mı, acıysa ne kadar acı? Onu merak ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Geçen sene Antep biberleri kızarmadan havalar soğumuş ve biz biberleri yeşilken toplamıştık. Dolayısıyla salçaya katamadık ve onlardan dolma yaptık. Hatırı sayılır derecede acıydı. Tohum Takas Etkinliğinden edindiğimiz bazı tohumların gelişimi. Spagetti kabak. Sn. limon_sever. Sanırım yine olmadı, geçen sene de ektiğim spagetti kabak tohumundan böyle bir sonuç almıştım. Tohumlarda karışıklık söz konusu değil, yüzde yüz eminim. Sanırım çapraz tozlaşma ürünü. ![]() Yaprak yapısı. ![]() Kına. Sn heyyamola, Sn pares. ![]() Aslanağzı. Sn hdogan. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Naturel Kabak Taze haldeyken pişirmeyi isterdik ama zaman ne gösterir bakacağız. Belki 3-4 meyve ilerde büyür. Tohumluk büyümeye başladı... ![]() Çekirdeklik Kabak Beneksiz ve açık yeşil kabaktan tohumluk bırakmıştım. Şuan tohumları muhtemelen olgunlaşmak üzere. 1 hafta öncede daha koyu yeşil ve benekli olanından tohumluk bıraktım. Bu diğerine göre daha lezzetli. Ama ikisi de diğer kabaklardan daha lezzetli. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
3 Ağustos 2014' den Sn. bahcedenn' den 5 çeşit domates Black Krim Domates ![]() Black Russian Domates ![]() Black From Tula Domates ![]() Ayaş Domatesi ![]() Yellow Brandyvine Domates ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Sn heyyamola, Ilkin Sn Asiye'den gelen bu tohum, oturak mi yoksa sirik olarak mi gelisti? Bir de kac gunde hasada geldi? Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
3 Ağustos 2014' den Sn. MeyveliTepe' nin paylaştıklarından MeyveliTepe Turuncusu Domates ![]() Cherokee Purple Domates ![]() ![]() Limon Domates ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|