![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
|
Suclamiyorum; yanlis bilgi kalmasin, biz de aslini ogrenelim diye cabaliyorum. Sn sevoş tanitim sayfasinin en basinda soyle demis: Alıntı:
Konu ayni noktaya geliyor Gecen sene bana da bastan (tohumu istemeden veya bu sene ekmeden once) sorsaydiniz kabakla ilgili hayal kirikligi yasamazdiniz. Hangi amaclar icin kullanabileceginizi soylerdim ama bu da goreli bir kavram. Belki ben dolmalik icin sevmiyorum ama sizin icin iyi sonuc verecek, nerden bilelim. Bir de burdaki resimden goruyorsunuz, sizce butun meyve dolma icin uygun mu? Sapa dogru incelen kismini nasil dolduracaksiniz? Bence dolmalik olarak kullanacaksaniz, meyvenin cicek burnuna yakin kismini dolmalik olarak, ust tarafini da ayirip zeytinyagli icin kullanabilirsiniz.Alıntı:
Düzenleyen birnefestoprak : 13-05-2014 saat 22:45 Neden: Mesaji gondermeyi unutmusum; o sirada Sn bahcedenn de benzer birsey yazmis. |
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bugün bir tvde enginardan midye tava yapmışlar. Bizimkiler enginar alda yapalım diyolardı. Yani bu kabaktan dolma da olur başka şeyde olur. Bizim millet yaparsa olur ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
|
Genelden yazilinca daha iyi oluyor. Hepimiz ogrenmis oluyoruz. Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|