![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Yaprağını dökmeyen manolya tohumu isteyen varmı dır acaba? Sanıyorum bu manolya: http://www.agaclar.net/forum/1109123-post306.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-09-2013
|
Ben istiyorum fakat nasıl alacagım bilmiyorum yeni üyelerdenim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2013
|
Alıntı:
bu kısımdaki kişilerin paylaştığı tohumlardan talep edebilirsiniz talebinizi paylaşılan tohumun mesajını beğenerek yapacaksınız |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Manolya tohumları 6-7 kişiye yeter sanırım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sn Pria şimdiden çok teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
10 kişiyi geçmesin diye not düşmeme rağmen sayın akgul1a arkadaşımız da talep te bulununca yeniden tohum temin etmeye çalıştım.. http://www.agaclar.net/forum/1213160-post7.htm Bugün ATA'mızı yadetme, sevgimizi göstermek için Dolmabahçe Sarayı'nda son nefesini verdiği mekânı ziyarete gittik.. http://www.agaclar.net/forum/1216859-post46.htm Çıkışta, Dolmabahçe sarayının içinde bulunan hemen tüm manolya ağaçlarını dolaştık eşimle.. Sarayın iç avlusunda bulunan ulu manolyalardan 100 kadar tohum bulabildim.. Daha fazla toplayacaktım belki ama eşimi ve beni tohum toplarken gören 7-8 hanımefendi de bizimle beraber toplamağa başlayınca ancak bu kadar elde edebildik.. Onlara, ''ağaçlar.net''ten, ''manolya çimlendirme'' başlığından bahsettim ve çimlendirme konusunda kısa bilgi verdim.. Çok hoşlarına gitti..40 yıllık ahbap gibi sohbet ettik her biriyle.. Kısacası, hiçbir ayrım yapmadan son anda talepte bulunan sayın akgul1a da dahil olmak üzere 11 kişinin isteklerini karşılayabileceğim gibi, eğer ''lojistik Merkezi'' onay verir ve kolaylık gösterirse 5 kişiye daha tohum gönderme olanağım var şu an.. Ayrıca daha önce 5'er adetlik paketler olacağını belirtmeme rağmen şimdi herkese 10'ar adet göndereceğim ki; çimlendirme şansları biraz daha artsın.. Dolmabahçe Sarayı içinde belki de ATA'mızın fidanken okşadığı, çiçeklerini kokladığı bu manolyaların tohumlarını çimlendirip büyütürken bu da aklınızdan çıkmaz zaten.. ''Lojistik Merkezi''ne ve siz değerli üyelerimize bir 5 kişilik olanağın olduğunu duyurayım dedim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumlara öyle bir değer yüklemişsiniz ki inanın gözlerim yaşardı. Sırf bu tavrınız nedeniyle size değerli duygularınızdan ötürü bir dönüt vermek istedim. Kendimi, tohumların yeni olacak sahipleri kadar mutlu ve huzurlu hissettim. Sağolun varolun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|