![]() |
|
![]() |
#991 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() Fakat, şimdi yeni yeni düşünüyorum ki 'Nasıl yani, bu ekip bu tür işler için eğitilmemiş mi, tüyleri şimdi her yere saçılacak, keneler desen maşallah her yerimizde, bunların bir kuduz aşısı bile yok.' Tekrar geliriz dediler ne gelen var ne giden. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
yani tek çözüm korkutmak. vallahi açardım bayramlık ağzımı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Ağaç Dostu
|
vallahi fazlasını bile söylerim, sonuçta hiçte hafife alınacak bir konu değil, onlarında işi bu, ya yapacaklar ya yapacaklar. veya ben gidip gerçekten şikayette bulunurum. Düzenleyen hira : 24-06-2013 saat 02:16 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira; valla çok doğru diyorsun. Ben bir de gelenlere ikramlarda bulundum. Bana cesaret verdin, ben onları tekrar arayayım, fakat bu sefer daha sert bir dille olsun. Sağolasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Ağaç Dostu
|
sonucu merakla bekliyorum ablacım. iyl geceler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Alıntı:
![]() Buradan yazmakla olmaz o iş. En kısa zamanda güzel haberleri bekliyorum hira Yenigine ablamız için sen bu işi becerirsin bence ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#998 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayvancıklar akıllı altı girişin en temizi, bakımlısı ve yeşili sizin gölgeli kapı,niye başka yere gitsinler. ![]() Saygı ve selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Ağaç Dostu
|
![]() Teşekkürleer... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Ağaç Dostu
|
Canımsın Sudenur'um inşallah diyelim, ben de çok isterim seninle yüz yüze tanışabilmeyi ve inan çook da mutlu olurum... İnşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Sudenur Tatıle çıkın Alanya'da buluşun ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Ağaç Dostu
|
aaaa süper, gecenin harikası diyeyim. Sayın adneser çok teşekkürler, ah ah ah keşkeee... Ama bırakın Alanya tatile bile çıkma ihtimalim yok. Onun için siz buyrun gelin İstanbul'a ben sizi 'Sevgili GÜLSEN İstanbul'a geldiğinde dedim ben seni İstanbul'un en güzel yerine götüreceğim' İstanbul'un en güzel yerine götürürüm Eminönü Çiçek Pazarı.... Buyrun gelin inşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın YeniGine İstanbul'a gelirsem mutlaka sizin haberiniz olur ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Ağaç Dostu
|
Çok uzun bir zaman olmuş Sayın adneser; 15 sene dile kolay. Şimdi ne desem ki ben de tereddütte kaldım, gelip şok olmak, üzülmek, acımak, kahretmek de var işin içinde. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üzülmeyin SnYeniGine gitmesekte kalmasakta o köy bizim köyümüz. İyisi ile kötüsü ilede, İstanbul sizler orada varsınız ya yeter. Saygı ve selamlarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Ağaç Dostu
|
Derler; herşeyde bir hayr vardır... Bu güzelim güvercin komşumun bahçesini sularken nasıl oldu anlamadım tabi pat yere düşüverdi. Dedim eyvah duvara çarptı kanadı kırıldı. Aldım hemen kedilerin bulunmadığı bir yere götürdüm. Fotoğrafı oradan. Sonra başka bir komşum geldi ne yapalım dedik veterinere götürelim. Hemen aldık götürdük çok şükür ki sadece kanadı zedelenmiş. 3-4 gün misafirimiz olacak bakalım. Tabi veteriner beni tanıdı sordu ne yaptınız köpeklerinizi. Anlattım. Bir ilaç var eğer enselerine bu ilacı tamamen boşaltabilirseniz kene, bit, pire kalmaz. 1 tane aldık geldik ve ilk denemeyi Postaki de yaptım ve maşallah çok da kolay oldu. Başardık, sevindik!.. Tabi hemen tekrar veterinere ilaçtan 2 tane daha aldık, kaldılar Kestane ve Boz. ![]() ![]() Düzenleyen YeniGine : 28-06-2013 saat 00:21 Neden: Yanlış yazmışım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Ağaç Dostu
|
Bina önündeki diğer kanamın çiçeği, hem oradan temizlemeye çalışıyorum hem de çiçekleri açınca seviyorum. ![]() Bunlar da hep bahsettiğim bina önündeki temizlemeye çalışırken başka bir yerde öbek oluşturmaya çalıştığım kanalarım. İnşallah derli toplu bir öbek olacaklar. 3 senedir bekliyorum!.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili, sevimli, candan loveforlife'mizden aldığım adını da bilmiyorum söylemişti fakat unuttum bu kadar oldular bilmiyorum doğru mu dikmişim kendisi de görünce beni bilgilendirecektir... Tekrar teşekkür ediyorum kendisine... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Ağaç Dostu
|
Hepimiz hep diyoruz ya; göre göre beğeniyoruz, seviyoruz, bende de olsun diyoruz. Daha önce de bahsetmiştim gördüm bir yerde hemen ucundan koparıverdim geldim toprağına şöyle bir sokuşturuverdim. Kaynana diliymiş, sanırım tuttu üzerinde yavrusu bile oluşmuş... Çok sevindim, inşallah çiçeğini de görürüm bu miniğin... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Ağaç Dostu
|
Minyatür güllerimin maşallah son halleri!.. Çok hasta idiler, pastı, kara lekeydi, bitti, mantardı, küllenmeydi başlarına gelmedik kalmadı. Fakat sağolsun azbitki site sahibi Sayın Erdal Yüksel'in önerisi; zira ben bütün bitkilerimi kuyu suyu ile suluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Ağaç Dostu
|
İlk açan kadifelerimden... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Ağaç Dostu
|
Çalı minem lantana; çok güzel, çok da seviyorum... Pembe-morlusu da var saksıda onu inşallah bahçeye almayı düşünüyorum fakat şu an çiçekli bahçeye alınabilir mi? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Ağaç Dostu
|
Bina önünde yine tohumdan yetiştirdiğim iki tanecik aslanağzım. Diğerlerinden henüz hiç ses soluk yok. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar çiçeklenenler, henüz tomurcukta olanlar da var tabi... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mandalinleerik; çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Evet gerçekten ben de nasıl başardım, neden şimdiye kadar düşünmedim deyip deyip duruyorum kendi kendime. Ama gerçekten bugün sevinçli ve huzurluyum. Ah ben bilsem bu kadar basit olacağını şimdiye kadar durur, belediyeyi arar mıydım? Şimdi bu ilaç kenelerden 1 ay, bit, pire 2 ay korurmuş. Yani keneler için bir ay sonra tekrar uygulamak gerekiyor. ![]() ![]() ![]() Valla bu geceee hafif, rahat ve huzurluyuuum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Ağaç Dostu
|
Sayın YeniGine çiçeklerinizin yine maşallahı var bu yaz.Bu çiçeklerin güzelliğini gördükçe bir sera açasım geliyor ![]() Hatta dün izinliydim bir fidancıya gittim.Dedim bir gezeyim.Birbirinden güzel fidanları,çiçekleri gördükçe insan kendinden geçiyor ![]() Bu arada hayvanlara olan dostluğunuzda gerçekten mükemmel. Sevgilerle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|