View Single Post
Eski 28-06-2013, 00:18   #1007
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Derler; herşeyde bir hayr vardır... Bu güzelim güvercin komşumun bahçesini sularken nasıl oldu anlamadım tabi pat yere düşüverdi. Dedim eyvah duvara çarptı kanadı kırıldı. Aldım hemen kedilerin bulunmadığı bir yere götürdüm. Fotoğrafı oradan. Sonra başka bir komşum geldi ne yapalım dedik veterinere götürelim. Hemen aldık götürdük çok şükür ki sadece kanadı zedelenmiş. 3-4 gün misafirimiz olacak bakalım. Tabi veteriner beni tanıdı sordu ne yaptınız köpeklerinizi. Anlattım. Bir ilaç var eğer enselerine bu ilacı tamamen boşaltabilirseniz kene, bit, pire kalmaz. 1 tane aldık geldik ve ilk denemeyi Postaki de yaptım ve maşallah çok da kolay oldu. Başardık, sevindik!.. Tabi hemen tekrar veterinere ilaçtan 2 tane daha aldık, kaldılar Kestane ve Boz. Ne hikmetse Kestane benden korktu, kaçtı. Komşumla 1 saat kadar uğraştık çok şüküür sonunda ikisini de ilaçlamayı başardık. Bu gece huzurluyum, 3'ünü de ilaçladık. 1 ay gidermiş bu ilaç. İnşallah kurtulacaklar kenelerden, belediyenin başaramadığını biz komşumla başardık valla!.. Huzurluyum o yüzden...

Name:  P1010240a.jpg
Views: 1028
Size:  38.1 KB

Düzenleyen YeniGine : 28-06-2013 saat 00:21 Neden: Yanlış yazmışım
YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön