![]() |
|
![]() |
#961 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Ben zaten sevmiştim makro çekimi... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Ağaç Dostu
|
Güzel yayılıyorlar, komşumun bahçesindeki çiçeklerim fakat isimlerini bilemiyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Ağaç Dostu
|
Vee bu gece gördüm ikinciye çiçeklerimiz açmış... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Ağaç Dostu
|
Güngüzellerim; maşallah hâlâ çiçekliler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-12-2011
|
Yayılan bitkileriniz sedum sarmentosum ortadaki alisyum bitkilerinize hayran kaldım ama güngüzeli ayrı bir güzel görünüyor (alınacak listesine girdi bile) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Moderatör
|
Kına çiçeklerinin tohumlarını paylaşacaksınız değil mi? ![]() Son fotoğraftaki güllerin arasındakiler çiçek deyin lütfen. Ne kadar çok ot çıkıyor, o kadar direniyorum ot ilacı atmayayım diye ama sonuçta yenileceğim herhalde bu otlara. Düzenleyen h_dogan : 21-06-2013 saat 22:54 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2012
|
Maşallah sevgili YeniGine.Site bahçeniz çok güzel olmuş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Evet o fotoğraftaki yeşillik asterlerim. Onlar da çok sık çıktılar. Bizim bahçeler hep ot. Ben her gün yoluyorum da yoluyorum. ![]() Teşekkürler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Senin de terasının devamını, son halini merak ediyorum, inşallah en kısa zamanda paylaşmaya devam... Teşekkürler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Merhaba Sn. Yenigine, sanırım saz ekibiniz bahçenizde en serin nereyi buluyorlarsa orayı mesken tutuyorlar. Bahçe sulandığı için toprak serin olur, tamda onların arayıp ta bulamadığı şey. Şeboyların zamanı geçtiği için kuruyorlar bu seneye veda ediyorlar artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Ağaç Dostu
|
Bina önünde üçgen tarlam. İki tarafta Kardinal sarmaşıklarım, sanırım daha uzun bir sopalar bulmam gerekecek. Bir iki çiçeğini gördüm, fakat şimdilik çiçeklerinden ses yok. 3 senelik yukam. Ve yine 3 sene önce Avrupa Konutları peyzaj zamanı oradan çaldığımız zakkumum. Başka bir yerlerde de 3-4 tane daha var. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Çok teşekkür ediyorum şebboylar için yaptığınız açıklama beni rahatlattı gerçekten. Zaten hiç dokunmuyorum onlara ki tohum yapsınlar. Teşekkür ediyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Ağaç Dostu
|
Bu kana öbeğim çok güzel oldu. Fakat bina önünden söküp diktiklerim bu kadar güzel değiller. Bekliyorum az daha toparlanırlar ise onları da inşallah fotoğraflayacağım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Bina görevlisi bugün 'Abla sanki biraz azaldılar' deyince inanın mutlu oldum. Artık hakkımızda hayrlısı diyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Moderatör
|
Kanalar aşağıda yumru oluşturuyordur merak etmeyin bir kendilerini toparlasınlar bir daha zor kurtulursunuz. Şebboylar hırpalanmışlar diye kuruyor olabilirler belki de saz ekibi dışkılarını yapmıştır o yüzden de olabilir. Kına çiçeklerini dağıtmışsınız ama fide vermişsiniz tohum verirler size ne olacak ![]() Saz ekibinden kurtulamıyorsanız bence dikenli bitkilerden kullanın aralara yerleştirin tabi etrafınızda varsa. Sizin onlara kıyamadığını biliyorlar siz ne yapsanız da onlar gider orada yatar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine, Bahçen her şeyinle öylesine güzel, öylesine dolu dolu ki! Sen saz ekibinin dışındaki konularda hiç üzmemelisin bence kendini.Çünkü senin tüm endişelerine rağmen bahçende her şey gayet yolunda. Saz ekibi içinse sadece üzerindeki keneler üzücü. Ne yapmalı bilmem ki! Acaba HAYTAP ya da benzeri gönüllü örgütlerin sana yardımı olamaz mı bu konuda? Bence onlara ulaşmayı bir dene... Onların bahçede yatışına gelince... Sadece kıskanıyorlar, paylaşmak istemiyorlar seni. Senin kokunu da alınca en keyifli yatak oluveriyor senin tarlalar saz ekibin için. Sopalar falan hak getire! Sevgi ve selam ile Ablacığım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şebboylar, saz ekibim hep üstlerine yattı ve kırdı çoğunu. Zaten o bölgede çoğu çiçeğim heba oldu sayelerinde. Bakalım kalanları da tohuma bıraktım. Dikenli bitkiten öte her yerlere sopalar sokuşturdum banamısın demiyorlar maalesef. Ben kınaların çoğunu başka yerlere şaşırttım fakat o şaşırttıklarım da fazlaca gelişemediler. Ama inşallah tohumlarından göndereceğim size. Teşekkürler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Evet saz ekibimin keneleri 15-20 gün oldu gibi sanki. Ve daha da kötüsü ben de huy kaptım, inan artık iki büklüm arana arana, kaşına kaşına geziniyorum. O yüzden saz ekibime de fazlaca yanaşamıyorum sanki zayıfladılar gibi de geliyor bana. ![]() Teşekkür ediyoruum, sağolasın... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yenigine, saz ekibinin zayıflaması normaldir. Yaz olduğu için sıcaktan dolayı fazla tüyleri atıyorlar, tabi ki kenelerinde etkisi vardır. Saz ekibininden keneleri ayıklasan bile bahçenden onlara tekrar kene gidecektir. Toprakta da barınabilirler çünkü. Etrafa atabileceğin ilaç vardır muhakkak, bu konuyla ilgili kimseden bir şey çıkmıyor mu yahu. Ev yapımı bir ilaç vardır muhtemelen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mandalinleerik valla hem burada, hem de çevremde debelenip duruyorum fakat diyorum ya 'Saz ekibim, kenelerimiz ve ben' kaldık başbaşa... Sadece bina görevlimiz ile böcekler, haşere ilacı aldık ve bütün çevreyi ilaçladık. Kendisine dedim sakın 10 gün yıkama bina önlerini kalsın ilaç. Evet şimdi bir de özellikle Postaki nin tüyleri ![]() Yani belediye gelenlerine ilk etapta ne yapsınlar yapamadılar başaramadılar diye düşünüyor idim fakat az biraz gerçekten kızmaya başladım 'Nedir yani bir mahalle kenelerle dolmuş ve bu belediye yapamadık, başaramadık, vuramadık, alamadık diyerek' geçiştiriyorlar olayı. Olacak şey değil diyee düşünmeye de başladım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
o gelen adamlar aynen dediğin gibi başlarından savıyorlar bence ablacım. ben olsam bi korku verirdim onlara, mesela "hakkınızda şikayette bulunacağım "derdim mandalinleerik sende teskin edecek birşey söyle bari ![]() ![]() Düzenleyen hira : 24-06-2013 saat 01:50 Neden: . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|