View Single Post
Eski 22-06-2013, 23:53   #984
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Sevgili YeniGine,

Bahçen her şeyinle öylesine güzel, öylesine dolu dolu ki! Sen saz ekibinin dışındaki konularda hiç üzmemelisin bence kendini.Çünkü senin tüm endişelerine rağmen bahçende her şey gayet yolunda.

Saz ekibi içinse sadece üzerindeki keneler üzücü. Ne yapmalı bilmem ki! Acaba HAYTAP ya da benzeri gönüllü örgütlerin sana yardımı olamaz mı bu konuda? Bence onlara ulaşmayı bir dene...

Onların bahçede yatışına gelince... Sadece kıskanıyorlar, paylaşmak istemiyorlar seni. Senin kokunu da alınca en keyifli yatak oluveriyor senin tarlalar saz ekibin için. Sopalar falan hak getire!

Sevgi ve selam ile Ablacığım...
Sevgili loveforlife canımsın çok teşekkür ediyorum. Sağol. İşte çiçeklerim ezildikçe, kırıldıkça, üzerine yatılıp yok edildikce ister istemez üzülüyorum tabi. Üçgen tarlamda sayelerinde doğru dürüst birşey kalmadı ve ben de birşey ekip dikemiyorum artık fazlaca.
Evet saz ekibimin keneleri 15-20 gün oldu gibi sanki. Ve daha da kötüsü ben de huy kaptım, inan artık iki büklüm arana arana, kaşına kaşına geziniyorum. O yüzden saz ekibime de fazlaca yanaşamıyorum sanki zayıfladılar gibi de geliyor bana. Dediğin gibi HAYTAP ile de iletişime girdim onlar da çevre veteriner ve belediyeyi önerdiler. Fakat sanki bu ara biraz da azaldı gibi keneler. En azından bina önlerinde pek göremiyorum şu aralar. Acaba bu keneler hiçbirşey yapmadan (Yapamadık çünkü) yok olurlar mı?
Teşekkür ediyoruum, sağolasın...

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön