Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan
Kanalar aşağıda yumru oluşturuyordur merak etmeyin bir kendilerini toparlasınlar bir daha zor kurtulursunuz. Şebboylar hırpalanmışlar diye kuruyor olabilirler belki de saz ekibi dışkılarını yapmıştır o yüzden de olabilir.
Kına çiçeklerini dağıtmışsınız ama fide vermişsiniz tohum verirler size ne olacak
Saz ekibinden kurtulamıyorsanız bence dikenli bitkilerden kullanın aralara yerleştirin tabi etrafınızda varsa.
Sizin onlara kıyamadığını biliyorlar siz ne yapsanız da onlar gider orada yatar. 
|
Sayın hdoğan; teşekkürler, evet kanalar bina önündeki dar alandaki tarlamda çıkıyorlar hep oradan yok etmek istiyorum ve her söktüğümü götürüp başka bir yere dikiyorum. Orada da bir türlü nedense çoğalıp fazlaca büyüyemediler. Fotoğraflayacağım inşallah.
Şebboylar, saz ekibim hep üstlerine yattı ve kırdı çoğunu. Zaten o bölgede çoğu çiçeğim heba oldu sayelerinde. Bakalım kalanları da tohuma bıraktım. Dikenli bitkiten öte her yerlere sopalar sokuşturdum banamısın demiyorlar maalesef.
Ben kınaların çoğunu başka yerlere şaşırttım fakat o şaşırttıklarım da fazlaca gelişemediler. Ama inşallah tohumlarından göndereceğim size.
Teşekkürler...