agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Reklam


Beğeni Düzeni5Beğeniler
  • 4 Gönderen KAPTANzst
  • 1 Gönderen Güler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-12-2013, 17:40   #1
Ağaç Dostu
 
KAPTANzst's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2009
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 2,678
Galeri: 26
http://www.agaclar.net/forum/sebze-yemekleri/2317.htm

Kabak tavası.

Kestane kabağı
Soğan 1 küçük soğan.
Mısır unu 2 yemek kaşığı
Tuz
Şeker 1 çay kaşığı
Ölçüler tavaya göre değişebiliyor.
Kabak ince kaşar peyniri dilimi gibi yapılır. Soğan ince doğranır . Un tuz ve şeker karıştırılarak harmanlanır.
Kızartılacak tavaya yayılmadan hafif zeytin yağı sürülür yapışmasın diye.
İstenilen kıvamda pişirilir. İsterseniz çıtır olana kadar
Afiyet olsun

 
Eklenen Resimler
  

Düzenleyen KAPTANzst : 19-12-2013 saat 17:42 Neden: Başlık
KAPTANzst Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-12-2013, 18:21   #2
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 27,518
Galeri: 103
Off bu ne güzellik, döner gibi duruyor.
Ellerinize sağlık, ilk fırsatta deneyeceğim.

KAPTANzst beğendi.
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2020