19-12-2013, 16:40 | #1 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/sebze-yemekleri/2317.htm
Kabak tavası. Kestane kabağı Soğan 1 küçük soğan. Mısır unu 2 yemek kaşığı Tuz Şeker 1 çay kaşığı Ölçüler tavaya göre değişebiliyor. Kabak ince kaşar peyniri dilimi gibi yapılır. Soğan ince doğranır . Un tuz ve şeker karıştırılarak harmanlanır. Kızartılacak tavaya yayılmadan hafif zeytin yağı sürülür yapışmasın diye. İstenilen kıvamda pişirilir. İsterseniz çıtır olana kadar Afiyet olsun Düzenleyen KAPTANzst : 19-12-2013 saat 16:42 Neden: Başlık |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|