View Single Post
Eski 19-12-2013, 16:40   #1
KAPTANzst
Ağaç Dostu
 
KAPTANzst's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2009
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 2,691
http://www.agaclar.net/forum/sebze-yemekleri/2317.htm

Kabak tavası.

Kestane kabağı
Soğan 1 küçük soğan.
Mısır unu 2 yemek kaşığı
Tuz
Şeker 1 çay kaşığı
Ölçüler tavaya göre değişebiliyor.
Kabak ince kaşar peyniri dilimi gibi yapılır. Soğan ince doğranır . Un tuz ve şeker karıştırılarak harmanlanır.
Kızartılacak tavaya yayılmadan hafif zeytin yağı sürülür yapışmasın diye.
İstenilen kıvamda pişirilir. İsterseniz çıtır olana kadar
Afiyet olsun

Eklenen Resimler
  

Düzenleyen KAPTANzst : 19-12-2013 saat 16:42 Neden: Başlık
KAPTANzst Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön