http://www.agaclar.net/forum/sebze-yemekleri/2317.htm
2 Eklenti(ler)
Kabak tavası.
Kestane kabağı Soğan 1 küçük soğan. Mısır unu 2 yemek kaşığı Tuz Şeker 1 çay kaşığı Ölçüler tavaya göre değişebiliyor. Kabak ince kaşar peyniri dilimi gibi yapılır. Soğan ince doğranır . Un tuz ve şeker karıştırılarak harmanlanır. Kızartılacak tavaya yayılmadan hafif zeytin yağı sürülür yapışmasın diye. İstenilen kıvamda pişirilir. İsterseniz çıtır olana kadar Afiyet olsun |
Off bu ne güzellik, döner gibi duruyor.
Ellerinize sağlık, ilk fırsatta deneyeceğim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024