agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni22Beğeniler
  • 1 Gönderen yarenimex
  • 1 Gönderen Tenar11
  • 1 Gönderen nariçi
  • 1 Gönderen üzüm
  • 2 Gönderen üzüm
  • 1 Gönderen yarenimex
  • 3 Gönderen hatayuk
  • 1 Gönderen ismail seyrek
  • 2 Gönderen ismail seyrek
  • 3 Gönderen mrduran
  • 3 Gönderen gultar
  • 1 Gönderen mrduran
  • 2 Gönderen nevsune

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-05-2010, 21:52   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 27-03-2010
Şehir: Denizli
Mesajlar: 686
Sarmısak saklamak için pratik yöntem

Geçen yıl ürettiğim sarmısağı tüketene kadar kurumasını ve bozulmasını önlemek ve gerektıkçe elimizin altnda hazır olması için değişik bir yolla sakladım. Hasat ettiğim sarmısakları bir kaç gün güneşlendirdikten sonra tamamının kabuklarını soydum ve robottan geçirerek bir cam kavanoza koydum ve üzerine zeytinyağı koydum ve buzdolabına kaldırdım.Gerektikçe kavanozdan bir kaşıkla gerektiği kadar almak yemek yaparken zaman kazandırdı ve zaman içinde zeytinyağıyla sarmısak da özdeşlerek ayrı bir lezzet yarattı ve sarmısağın baskın kokusu da epeyce hafifledi ve hemen hemen kalmadı. İsteyen deneyebilir

hepgül beğendi.
yarenimex Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024