![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-02-2011
|
Denizli'de zeytincilik.
Merhaba, Denizli'de zeytin tarımı için tarla arayışı içindeyim. Zaman zaman içinde özellikle gemlik türü zeytin fidanı dikilmiş tarlalara denk geliyorum. Ancak benim niyetim yağlık zeytin tarımı yapmak. Bu konuda Denizli'ye uygun hangi türü dikmeliyim. Ayvalık veya memecik türü fidanlar uygun olur mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Merhaba. Alıntı:
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür derim. Bir dahaki sene eğer yeterli ürünüm olursa, zeytin sıkımı konusunda, sizden yardım isteyebilir miyim? Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-12-2009
|
Alıntı:
Elbette, ne zaman arzu ederseniz her konuda yardıma hazırım, eğer yakında iseniz fabrikamızı ziyarete bekleriz..(oliva zeytinyağı fabrikası söke, Aydın) ihtiyacınız olduğunda özelden telefonumu yazabilirim... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Merhaba. Alıntı:
Çok doğru demişsiniz. Ancak, Çanakkale Bayramiçte birkaç köyü biraraya getirip süt birliği kuralım diye düşündük, karşımıza bir sürü engel çıktı. Bürokratik engellerden daha zorlu olanı ise, birbirimize güvenemeyen bir yapımız var. Kimse kooperatif ortağı olacak komşusuna güvenmiyor. Hatta 65 haneli köyde 30 hane diğerlerine dargın. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
ağaç, gübre, zeytin, zeytin gübreleme |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|