![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-02-2007
|
ben de yeni geldim
giresun dan merhaba, siteye bi süredir bakıyorum ve çok istifade ettim. evimde yeni yeni bitki yetiştirmeye başladım. Bonzailere de bayıldım çok güzeller.ben de bonzaim olsun istiyorum ama hazırı almaktan ziyade kendi şekilledirdiğim bi bitkinin daha kıymetli olacağını düşünüyorum.burda taflan yapabilirim ama onun çelikleme zamanı geçmiş sanırım.geçenlerde toprağa gömdüğüm cillemiş bir kestanem vardı.bugün baktım boyu bir karışı geçmiş.kestaneden bonzai olurmu?olursa bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım. bu arada begoyam,limonum, nergislerm,terslalem ve diğer çiçeklerimle ilgilide sorunlarım var ama ayrı yerlerde yazmam gerekli sanırım. bilgilerini bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba acemi cicekci aramiza hos geldiniz. Once "uyeler tanisiyor" bolumunde kendinizi tanitarak ise basliyabilrsiniz. Daha sonra ilgili bolumlere soracaginiz tum sorulara cevap alacaksiniz ve kisa surede isminiz acemi cicekciden usta cicekciye donusecek, Bu ara BONSAIye olan ilginizin da surekil olmasini dilyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-02-2007
|
Ali bey merhaba, elimde yenı ektıgım bı kestanevar,boyu 1 karışı geçtı. bundan bonzai olur mu? bi de limon bonzaisi yapmak istıyorum. Evimde salonlarda olan bir limon var bundan alarak yapabilir miyim?evetse nasıl ve ne zaman kesmeliyim? yardım edersniz sevinirim.Bir de giresunda trabzon hurması çok var. bundan da yapmak istıyorum,sizce bu zaman da celik alınır mı?Biraz çok sordum sanırım ama resimleri gören biri dayanamıyor.Ve bu iş zaman aldıgı için biran önce başlamalıyım öyle değil mi![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|