![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fadime. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Alıntı:
Son resminize gelince. Renkler çok doğal. Tam Bodrum, Ege havası içinde çizilmiş çok güzel bir resim. Elinize, emeğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Ne demek esas ben teşekkür ederim böyle güzel bir sanat eserine bizleri de ortak ettiğinize. Allah sağlık, mutluluk versin de sürekli bu güzel resimleri çizip bizlerle paylaşın. Ayrıca blog sayfanız da çok güzel dolu dolu, takip ediyorum. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Görüyorum ki emin adımlarla ilerliyorsun, hem de hızlı bir şekilde. Çok beğendim, bir öğrenci için büyük bir çalışma. Tüm masumiyetine inat, gözlerindeki hüzün dikkat çekiyor. İsim için ben de "Masum hüzün" diyorum. Ellerine sağlık canım. Son resmini de çok beğendim, suluboya olanı. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Ama ben şımarırım bu kadar övgü yaparsanız ![]() Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kızımızın adı belli olmuştu. "Zeynep" oldu adı. Size söz bu kurs dönemi daha güzel şeyler yapacağım inşallah. Sayın mandalinleerik, blogum için yaptığınız tanıtıma ayrıca teşekkür ederim. Hepinize sevgiler. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın füsunANK. Son suluboya çalışmanız tek kelime ile harika. İçimiz açılıyor. (Tavsiyeniz üzere Çini Kursuna başladım. İlk çalışmam bugün sırlanıp fırına girdi.10 gün sonra fırından çıkınca resmini yayınlarım ) |
|
|
|
![]() |
|
|