![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Çalışmalarınızı ilgi ile takip ediyorum, hepsini çok güzel ve başarılı buluyorum. Benim gibi çöp adam bile çizemeyenler içinse hayranlık verici gerçekten. Kutluyorum ve başarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Merhaba Sn. FüsunANK, Resimleriniz cok güzel olmuş. İşlerimin azaldığı bu sıralarda forumda dolaşıp gerçek çiçeklerin arasında dinlenirken, sizin sayfalarınıza rastlayınca inanın büyülendim. Renkler çok canlı, her şey güzel. Gözümüz şenlendi. Selamlar, mutlu günler. Toprak |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beni zorla resim kursuna yollayacaksınız. Suluboya ve tam da yapmak istediğim resim! Sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sdurul teşekkür ederim. Hep söylüyorum ya, deneseniz siz de yaparsınız. Bence deneyin. Rahatlatıyor insanı. Biz boya yapıyoruz, resim yapmıyoruz. Kopya çekiyoruz ya , laf aramızda kalsın ![]() Kızınızı tebrik ediyorum. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Füsun Hanım, yürekten kutlarım. Çok güzel olmuş. Nutkum tutuldu inanın. Çok beğendim. Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Füsun Hanım yine çok güzel bir çalışmayla bizi karşıladınız. Bu resimle Yaz'ı noktalamanız güzel olmuş. Ben isim hakkımı kullanmayacağım zaten Zeynep bana ait. Ve bu arada Füsun hanımın blog sayfasını ziyaret etmenizi öneriyorum. Hatta sık kullanılanlara eklebilirsiniz. Ben fırsat buldukça geziyorum dolu dolu bir sayfa. Küçük bir dip not sitede bulunan bir bölümde içinizi dökebilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Ellerinize sağlık. İki resminizi facebook'ta paylaştım. Umarım sakıncası yoktur. Sevgiler. https://www.facebook.com/profile.php?id=746914604 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Elinize sağlık. Çok güzel olmuş. Kolleksiyonunuz iyice artmaya başladı. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Füsun Hanım tebrikler yine güzel resimlerinizle içimiz açıldı. Papatya çalışmanız çok güzel ve farklı olmuş. Çerçeveler dikkatimi çekti sergi için mi hazırlanıyorlar ne? ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
sayın füsunANK hiç resim yapma yeteneği olmayan birisi olarak ben yaptığınız resimleri çok beğendim belki kafama saksı düşer ve bende bu yeteneğe kavuşurum kim bilir ellerinize sağlık |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Inşallah şimdiden teşekkür ederim füsun hanım |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Süper tek kelime... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Sayın Füsunank; Mütevazilik, fakat önüne (+) de koymak sureti ile, size pek uygun efendim. Her şey çok güzel ve çok az ressam cesaret edebilmiştir, sanatlarının farklı boyutlarında eserler üretmeye. Hepsine el atıp, hepsinde de güzellikler yaratıyorsunuz. Rahmetli babamdan bilirim, yağlıboya dışına çıkmazdı pek )Maşallah efendim. Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın füsunANK. İlk boyadığım çini tabak.Bir kaç adet daha buna benzer objeler boyası yapılıp, sırlanıp fırına girecek. Bu Çini Boyalı Tabak sizin sayfanıza teşekkür maksadı ile konulmuştur. Çiçekler alıntı ama yerleştirilmesi bana aittir. Bana yol göstermiş olduğunuz için teşekkür ederim. ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn.Mrduran ,güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Öğrenmek için çabalıyorum. Daha genç yaşta başlamadığım için pişmanım şimdi. Hürmetlerimle. Sn.Tura, Nazik teşekkürünüz için ben de teşekkür ederim. Elinize sağlık. Gerçekten çok güzel olmuş. Çininin o güzel mavisi benim en sevdiğim renklerden biri. Keşke vaktim olsa da çini kursuna da katılabilsem dedim şimdi. Çiçeklerin alıntı olması hiç önemli değil, bizler ne ressamız ne de çini ustası, hobi için yaptığımız şeyler bunlar. Başlayıp bitirmek, güzel vakit geçirmek ,sosyal kalabilmek değil mi maksat. Size yol göstermiş olduğuma , fotoğrafı görünce çok sevindim. İyi ki söylemişim. ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili fisun hanım. Bu sayfayı zevkle takip ediyorum, tablolarınız içimi açıyor ellerinize sağık.Resim yapmak boyanın kokusunu duymak benim için dinlenmek,huzur duymak,mutlu olmak demektir buarda bende resimle uğraşıyorum yağlı boya çalışıyorum.Lavi çalışmanızı çok beğendim.Boyanız fırçanıız eksik olmasın hoşça kalın. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|