![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Biliyorsun bütün meyve ağaçları daha iyi verim elde edilmek için, sürekli budanır, şekil verilir. Gerektiğinde dallar uygun randıman almak için çeşitli şekillerde eğilir. Bonsainin bundan farkı saksıda olmasıdır. MEyve ağaçlarına yapılandan daha farklı bir uygulama varsa, saksıda olmasıdır. Arkadaşına eğer ağaç eziyet görecek olsa, hemen yaprak kurutarak tepki verecektir demelisin. Oysa, uygun biçimde bakılan bonsailer gelişerek, içinde oldukları ortamdan rahatsız olmadıkalrını belli ediyorlar. Eğer eziyet söz konusuysa, seralarda da domatesler, belirli şekilde büyümesi için yönlendiriliyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-02-2008
|
Teşekkür ederim Mehmet Bey
İnanın acemi olduğum için ne söyleyeceğimi bilemedim ve dediğim gibi karamsarlığa kapıldım.Beni gerçekten çok rahatlattınız en azından birdaha ki böyle durumlarda vereceğim cevabım hazır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Evet işte cimcimemin ilk resimi umarım başarmışımdır.
cimcime.jpg Evet görüntüyü açabildiğimize göre bunu başarmışım.Ancak teknik bir hata var galiba resim biraz büyük ama bunu da başaracağım. Çok zayıf değilmi umarım gelişir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar birde bu bitkiyi çok beğenerek bir arkadaşımın evinden almıştım. Ama tam bir aydır suyun içinde bekletiyorum. Galiba yanlış yapıyorum. Üstelik adını bile bilmiyorum acaba içinizde ismini bilen varmı. Varsa bana bu bitki hakkında bilgi verebilirseniz çok mutlu olacağım. İşte bu.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2007
|
Alıntı:
Bu sorunuzu şurada sorsanız daha çok yanıt veren çıkacaktır. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=849 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2007
|
Bu tellenmeden önceki hali mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |