![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2005
|
Bence biraz resim biriktir. Çok zevklidir. Kolleksiyon yapmak gibi birşey. Bende binlerce resim var. Hem bu sayede bonsailere gözün alışır. Budarken rahat edersin. Sadece bir tavsiye... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-09-2005
|
Ne yaptın o garibana öyle ![]() ![]() Birkaç resim yüklüyorum,bunlar sana yardımcı olacaktır. 1_oddbunjinjuniper.jpg 05 FA FONG 143.JPG5.jpg 14.jpg l3.jpg l3,.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Kısa sürede bir bonsaim olsun dersen aşağıdaki resim olabilir.Aşağıya es vermen zor görünüyor ama yukarıda bu kavisi verebilirsin.Ardıç (resimden sabin ardıcı-Juniperus sabina gibi görünüyor)esnek bir gövdeye sahiptir. Ama tellemeden önce mutlaka bezle veya ona benzer birşey ile sar ve ondan sonra telleme yaparak eğ.Sulamayı söylemiyorum , su vermeyi kestiğini düşünüyorum şayet dışarıda ise. IMG_1910a.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
O kadar acelem yok diyorsan ben biraz daha uğraşmaya ve sabretmeye hazırım dersen(Unutma Bonsai sabır işi bunu senin kadar kendime de söylüyorum.) bu resimde senin ardıcın şekline uygun.Sağdaki daldan itibaren kavisi başalatabilirsin.Ayrıca sağdaki dalıda kuru dal olarak soyabilirsin.Benim oyum bundan yana... yeni.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|