agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Üyelerin Bonsai Çalışmaları > Yarım Kalmış Bonsailer
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-08-2006, 05:57   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Galeri: 232
selamlar Albiza.
Bonsai bildiklerini, gorduklerini, dusunduklerini harmanlayip agacina uygulamak ve dusledigin agaca ulasmaktir. Bizlerden sana gelenler sadece onerilerdir. Onlarida diger bildiklerinin yanina ekleyebilirsin,ve istedigin tarzi agacina uygulamak sana kalmis bursey. Icinden yureginden nasil geliyorsa oyle bir tarz yap. Sartlar uygunsa istedigin tarzin olmamasinda hic bir sakinca yoktur.simdiden basarilar dilerim.
Benim agacimda Lonicera nitida dir burda mevsim deyisik oldugu icin belki sana deyisik bir tur gibi gorunmustur hanimeli bonsailerim var firsat bulursam agaclarimdan ornekler sayfasina eklerim.
Ardic'in guzel bir agac yasatman icin sana bol sanslar dilerim genisce bir saksiya dikip golge bir yerde bir sene kadar ellemeden gelismesini izle simdi deyil da bahara dogru gubre de verebilirsin.
Hersey diledigin gibi olsun

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025