View Single Post
Eski 20-08-2006, 16:31   #38
malina
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Kimse kötü niyetli değil, ben de değilim.

Gallus, olay sana korkutucu gelmiş, haklısın ama böyle bir önlem almayı düşündürenlerde mi kabahat bende mi? Üstelik uygulama konmuş bir durum yok. Tehdit diye algılayan da sen değilsin.

Tek hatan dikkatsizce yazmış olmaktı. Çünkü dediğin gibi, bir gün içinde cevap verilmesi beklenmiyor.

Bu yazışmalardan yanlış çıkarımlarda bulunulmasını istemiyorum. Her cevap verene teşekkür mesajları yazılması bu sitede isteyeceğim en son şey.

Ama özel olarak biri için yapılan çalışmalar varsa (birine ait bonsaiye biçim verme çalışmaları gibi) ve soruyu soran sitede online görünüyorsa, haklı olarak bir tepki bekleniyor. Annene, şöyle bir tarif duydum, bunu pişirsene dersen, akşam sofraya oturup, hiç sesini çıkarmadan yiyemezsin. Mutlaka fikir belirtmen gerekir. Kelalaka ama mantığı doğru bir örnek

Aslında, albizanın olayı tehdit gibi algıladığını okuduktan sonra, olay tatlıya bağlandı yorumu yapmamış olmalıydın. Sorun buradan kaynaklandı. Albizanın deyimiyle, "Tehdit edici, gereksiz mesajlar yazan bir admin" varken olay nasıl tatlıya bağlanabilir?

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön