![]() |
Teşekkürler ..
|
Yediveren Siyah ahududu fidanı arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olacak bilen varmı.
|
bende geçen sene romantikten ahududu almıştım bu sene ikinci yazı olacak ama hala çiçeklenmedi ve daha teşermeyen gözler var
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Acaba aynı çeşit böğürtlenmi bizimkisi...açıkcası sizdede aynı sorun olması beni sevindirdi...geç süren bir çeşit olabilir... Eklenti 213778 |
3 Eklenti(ler)
Bunun yanında yine Sn.Romantikten aldığımız böğürtlen...
sanırım boysanbery çeşidi..çiçek açtı meyve tutumu başlayacak umarım... Eklenti 213780 Eklenti 213781 Ve en son böğürtlende daldırma denemem...toprak altından çıkmasına çıktılar ama köklendiler mi bilemiyorum... Eklenti 213782 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sn jezebel İzmir'e gelmemiz gerekecek gerçekten farklı sağlıklı sıhhatli günler bol ürünler.
|
Oldukça farklıymış. :D
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Eldiven neden Sn.Jezebel?
|
Alıntı:
Bu resimdeki yenmeden önceki son 5 dakika. İşte bu tüm emeklere değer, kendi elimle yetiştirip keyifle yenmesini seyretmek.:p |
Profesyonel anlamda yetiştiren arkadaşların bu iş makinesi dikkatini çekeceğini düşünüyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=f90gC6JHbG4 |
3 Eklenti(ler)
Profesyonelleri bilmem de biz böyle işte kendi çapımızda eğlenyoruz.
Eklenti 217639 , Eklenti 217640 , Eklenti 217641 :rolleyes: |
Tebrikler Sn.jezebel...:)
|
İlk resimdekiler yerli dikensiz cins, yeni açıyorlar.
|
Alıntı:
|
Böğürtlen
1 Eklenti(ler)
Dikensiz iri erken cins böğürtlenim gelin çiceği gibi açtı.
|
Sn Serdar ...tam çeşit ismini biliyormusunuz?
|
Böğürtlen
2 Eklenti(ler)
Bende iki çeşitten var erken açan cinsi jumbo böğürtlene yakın irilikte oluyor ve beyaz çicek açıyor.Diğer geç açan cinsi ise eli kuruş büyüklüğüne yakın yuvarlak ürün veriyor pempe renk açıyor. Jumbo böğürlene benziyen cins cok verimli çıkan yıl bir kök böğürtlenden 3. yılında 10 kğ a yakın ürün aldım.
|
Alıntı:
Böyle üyelerin olduğu bir yerde olmak mutluluk verdi bana... |
arkadaşlar bizim yan komşunun dikensiz böğürtleni vardı ve birkaç dalı bizim bahçedeydi. Dalın birinin ucunu toprağa soktum ve geçenlerde baktığımda soktuğum yerden yeni dal çıkıyordu. Dibine baktığımda ise orada kök olmuş. Eğer çoğaltmak isteyen varsa dalın ucunu toprağa gömerek çoğaltabilirler...
|
2 Eklenti(ler)
Boysanberry ve Karaka Black Böğürtlen Anaçları
|
Böğürtlen
1 Eklenti(ler)
Böğürlenler meyve bağamış durumda,
|
arkadaşlar, babamların yan komşusuyla arasında 7 metrelik sınır var. (Duvar ve tel yok) Burayı 1 tane böğürtlen ile kapatmak mümkün mü?
|
Alıntı:
Tabi biz sera ortamında yetiştirdiğimiz için ahududu normalin 2 katı daha verimli ve daha boylu oluyor. Mesela her yerde ahududu en uzun 2 metre boyunda felan yazar. Bizdeki tür hollanda boduru olmasına rahmen serada 4-4.5 Metre boy yapmaktadır . Tepe malın iriliklerinide gördünüz :)) Yolunuz Yalovaya düşerse Tadınada bakabilirsiniz.. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Dikensiz böğürtlenlerimi toplamaya başladım. Çok ekşi. Reçelini yapacağım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025