![]() |
Alıntı:
Wolfberryturkey Gojiberry-Wolfberry | Facebook Wolfberry, Wolfberry, Wolfberry, Wolfberry, Wolfberry adreslerinde de video ve resim bulabilirsiniz |
Alıntı:
|
Yakup Bey
Dün mesaj atmıştım size.Isparta da eylül dikimleri bitti.Bahçe kurulumu ve dikim sistemi örnek olsun diye üç video yayınladım.Mart ve Temmuzda tekrar dikim olabilir.Çeşit araştırmaları sürüyor.Önümüzdeki zamanlarda tescil ettiririz herhalde.Önümüzdeki sezon Çanakkale ve Balıkesir de bahçe kuracağız.Fidan ve bahçe hazırlıkları sürüyor. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
niğde bordan Mahmut DEMİRBAŞ abim bende olmayan cins goji gönderdi çok memnun oldum işallah Ankaraya uyum sağlar. Teşekkürler Mahmut DEMİRBAŞ abim
Resimlerini sizlerle paylaşmak istedim. |
Alıntı:
|
Çok güzel bir hediye.Sevgili bari görüp yorum yapsaydı keşke.Farklı bir tür olup olmadığı konusunda.
Saygılar |
2 Eklenti(ler)
Gojilerde hasat ve kurutmaya devam ediyoruz, ev yapımı goji sirkesi de yolda..
|
Alıntı:
Çok iç açıcı görüntüler. Hasatınız bol olmuş, alternatif ürünler de yolda. Saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Paylaşmak insanları mutlu eder.Saygılarımla |
Chinese wolfberries may improve vision imperfections caused by type-2 diabetes
Tip-2 diabet ve wolfberry ile ilgili bilimsel bir çalışma |
1 Eklenti(ler)
saksıda güzel yetişti
|
Sayın Yakup Bey,
Saksıda gojiler çok güzel olmuş. Özendim. Geçen ay bahçeye 4 adet goji diktim. ancak bir iki tane de saksıda yetiştirmeyi düşünüyorum. Gojilerinizi yetiştirdiğiniz saksı boyutu nedir? Bir de saksıda bakımını nasıl yaptınız? Özel bir bakımı var mı? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar. |
Alıntı:
abime müracat et özelden mesaj at o sana gerekli bilgiyi veriri |
Sayın Yakup Bey,
Teşekkür ederim. Size o mesajı yazdıktan sonra biraz uğraştım. Yabancı kaynaklardan da okudum, bir parça bilgilendim. Yaklaşık 5-6 litrelik bir saksı orta vadede yeterli olacak sanırım. İlginiz için tekrar teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şekillendirmenize ve saksıyı 2 - 3 yılda toprağını çıartıp toprağını yenilemenize bağlı bence |
Sayın h.ışık ve sayın Yakup Ünal,
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Bir süreliğine bahçeye diktiğim gojilerden budayarak aldığım çelikleri üretmek amacı ile bir iki saksıda deneyeceğim. Bir iki yıl yeterli sanırım. Zaten eşim de evde bitki istemiyor :(. Kısa süre içinde kendime küçük bir sera yapmam gerekecek gibi. |
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirmeye çalıştığım gojiler. Hangi cins olduğunu ise bilmiyorum maalesef. Büyümelerini görmek ayrı bir keyif ;)
|
Arkadaşlar ben ektim çıktı ,fideyi bahçeye dikim ,inşallah seneye meyvesini alacağım,komşumun fidesi bir kaç meyve verdi,ok lezzetli.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben yazarken sizin mesajınız gelmiş Sayın mdemirbas. |
1 Eklenti(ler)
Bu fidenin Lycium barbarum'a benzediği ve ya benzemediğini neresinden anladınız. Ben de öğrenmek isterim.
Eklenti 252605 |
Alıntı:
|
Hayır, evde yetiştirmeye çalışacağım ;) Şunun için sordum. Türleri olduğuna göre benim yetiştirmeye çalıştığım tad konusunda nasıldır, soğuk ve sıcaklığa dayanıklılığı ne kadardır gibi. Amatörce olacak tabi ki ama cinsini öğrenebilirsem ona göre yetiştirmeye çalışırım diye düşünmüştüm. Çok farketmiyorsa önemli değil o zaman ;)
|
Alıntı:
NQ-1 evde yetiştirmeye uygun değil |
Peki, teşekkür ediyorum ;)
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025