![]() |
Sn. mahirgs, bu tohumu bölüşecekmiyiz, yoksa bir kişi bu miktarı almasımı gerekiyor ?
|
goji tohum siparişinize benide eklerseniz bende sevineneler listesine girerim:))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Goji tohumlarından bende alabilirmiyim saygılar.
|
merhaba
goji tohumundan banada tohum kalırmı, (10 adet tohum bile yeterli ) selamlar |
goji no.1 tohumu
1-Burcubahad
2-K0900 3-İdris Şenol 4-Alone 5-Eser42 ne kadar tohum istediğinizi söylerseniz ona göre hepinize tohum gönderebilirim. |
Alıntı:
birde fiyat nedir? |
Bu başlık satış başlığına dönmüş...
|
goji no.1 tohumu
Alıntı:
|
goji no.1 tohumu
Alıntı:
|
http://www.fountainofyouth-gojiseed....rServices.html sitesinde zaten satılıyor. En geç 15 gün içersinde geliyor. Bu başlık bilgi paylaşımı için, tohum satışı ve paylaşımı için başlık mevcut forumda. Bu uyarı moderatörden gelmesi lazım aslında.....
|
Sn.mahirgs,
bari arkadaş haklı. Satışlarınızı http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=348 bu başlıkta yapmalısınız. |
Sn Satıuğurtan ın sayesinde benim de goji fidelerim oldu
çok teşekkürediyorum kendisine deneyimlerinizden faydalanıp umarım sağlıklı meyveler yemeyi başarabilirim herkesin elleirne emeğine sağlık arkadaşlar |
Alıntı:
|
İsteyen 400 tanesini 50$+5$ posta ya da istediği kadar aşağıdaki linkten alabilir.
http://www.fountainofyouth-gojiseed....neCatalog.html Ayrıca 400 tohumdan sadece 200 tanesinin no.1 kultivarı çıkma ihtimali var, onuda hatırlatayım birkez daha buradan.. |
No.1 kültüvar çeşit sadece yukarıdaki sitede çok fazla abartılı bir şekilde yazılı. başka bir yerde yok. bu çeşit için ben temkinliyim. bana daha ucuz fiyat verdiler. bu yıl 1000 adet tohum siparişi verdim. 15 günde geldi. benden kargo ücretide almadılar.
Bu sene hepsini ekip, Ekim ve Kasım aylarında cinslerine göre ayırım yaparak en erken Aralık/2010 da satacağım. Sevgili bariye katılıyorum. tohum miktarının % 50'si civarında kültüvar çıkma ihtimali var. (ABD deki firmanın bana beyanına göre) Tohumdan ziyade fidan getirilirilse daha iyi olur. Birde bu yüzde 50'nin üst üste birisine gitme ihtimalinide düşünülmeli.? ücretli veya ücretsiz tohum-fide dağıtım işini ilğili başlıklarda takip edelim.! |
Alıntı:
Üstelik garanti no1 almış oluruz. |
Ben tohumla uğraşamam, sayın egetropical sizin bahçenize dikmiş olduğunuz fidan boyutlarında bir tane veya iki tane alırsam bana yeter. Eliniz de hiç yok mu?
|
Alıntı:
Bunda sizi rahatsız eden ne var onu anlamıyorum. |
Bilgi
Ben bu sitede sadece bu forumla iştirak oldum şimdiye kadar o yüzden tohum satışı yapılan bi forum olduğunu daha şimdi öğrendim. Gerçi bilsem bile ne farkeder ki ben buraya pazarlamacılık yapmak için yazmıyorum. Ve sanırım bu durum amacı pazarlama olanların pek hoşuna gitmedi. Yok öyle değilse bu kadar karalamaya çalışmanın neden olduğuna anlam veremiyorum. Seneye de göreceksiniz kendi ürettiğim tohumları hiçbir ücret talep etmeden buradan herkese dağıtacağım.
|
Bu kadar olur...
Tohumlarda maksimum %50 yabanileşme payı olduğu konusundan daha önce bu forumda bi arkadaş bahsetmişti. Benim bildiğimde bundan ibaret. daha önce "%50 yabanileşse bile yabanileşen kısmın cinsi bizim en iyi cins diye bildiğimiz barbarium oluyor o yüzden en kötü ihtimalle %50 iyi cins barbariumumuz olur" diyen arkadaş şimdi kendi yetiştireceği fidanlardan ve ne zaman satacağından bahsedip tohumların şöle kötü böle kötü olduğunu dile getiriyor. Sonra da bana burda tohum satmayalım diyor.
Şimdi yorumu size bırakıyorum arkadaşlar acaba kim burda pazarlamacılık yapıyor? Ayrıca beni rakip olarak mı görüyor anlamak mümkün değil. Bu ülke de hiç mi iyi bişeyler yapılamayacak hep mi para üstünde dönecek yapılanlar... Ya da yapılan iyilikler birilerinin işine gelmeyince karalanıp atılacakmı... |
goji no.1 tohumu
Ama ben devam edeceğim. Evet 400 adet goji no.1 tohumum bana 75 dolar gibi bi paraya geldi geldiği fiyata vereceğim. 400 goji no1=75$+kargo isteyene gönderebilirim.
|
Kimsenin bu tohumu kötülediği yok. bu tohumla ilgili ilk mesajdan beri %50 ibaresi var. kaldıki firma sahibi kendi sitesin de en 5-10 kez bunu belirtmiş. ABD deki bu site aynı zamanda Da-Ma-Ye isimli tohumda satıyor.
burada kimse kimseyi karalamıyor. benim mesajımı düzgün okursanız sakince "söyle kötü böyle kötü" diye birşey yok. (ben bu işi ciddi olarak yapıyorum.) Biz sadece FORM KURALLARINI hatırlattık, yapmamız gereken moderatöre haber vermekti galiba.?(hata yapmışız). sevgili hocam.? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
konuyu uzatmak istemiyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum ve bu konuyu burada kapatıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Biz kendi işimize bakalım.
Gojim yapraklarını dökmeye başladı. Eklenti 116408 Şimdi bir ikilemdeyim. Kapalı balkonum güneş alıyor, açık balkonum ise şu dönemlerde neredeyse hiç güneş almıyor. Gojim kışı nerede geçirsin dersiniz? |
Soğuklama ihtiyacını karşılamak için açık balkonda kışı geçirsin. (-27 dereceye kadar kökler soğuga dayanıklıdır) dogal döngüyü saglayın.
Ancak erken meyve almak istiyorsanız serada yetiştirin. (serada da olsa yapraklarının döker) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025