![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
Alıntı:
Dikimi sıra üstüne 1,5 deselerde ben 1,20cm den sıra aralığıında kararsızım. Traktörle sürülecek bir aralık bırakıp bırakmamak konusunda bırakırsam 2,50 cm bırakmayı düşünüyorum merte karaye daha çok ağaç sığdırmış olacağım. 1600 civarı en az ağaç sığacak 5000 metreye benim hesabım bu her ağaçtan ortalama 3 yaşında taze meyve olarak 5 kg taze verse 8 000 kg yapar buda iyi bir rakam masrafı çıkartır. pazar sorunu var tanınmamış bir meyve ben gerçekleştirinceye kadarda işallah tanınır Boluda şerafettin bey sanırım bahçeyi tesisi etmiş ve sözleşmeli iftcilik modeliyle bahçe tesis edeceklere de yardımcı olacağı doğrultusunda haberler çıkıyor buda sevindirici bir haber. Goji berry değerleri bukadar güzel olduğuna göre türkiyede temennnim yaygınlaşır ve pazara kadar düşer 5-10 tl ye satılır hale gelir millete rahat rahat tüketir. BENİMKİSİ HAYALLE BAŞLAMIŞ KARINCA GİBİ AĞIR ADIMLARLA GİDEN BİR YOLCULUK bu sene bir zirahat fakültesindeki hocamıza tohumları verip çalışma yapmasını sağlayacağım aksilik çıkmazsa |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|