![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-10-2009
|
kollestrol sorunu olanlar 1,5 litre kırmızı şaraba 0,5 kg kuru goji meyvesi koyup ağzı kapalı şekilde 10 gün kadar bekletsinler.günde 350 cl içsinler üç hafta sonunda kan değerlerine baktırsınlar.çok değerin değiştiğini görürler.aynı formül kronik migrene de iyi geliyor.l barbarum tür olacak goji |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Bitki ile yazılanlar o kadar ilginç ki, en başta mucize meyva denmesi en çok dikkatimi çeken, bir arkadaşımızdan edindiğim tohumlarla üretmeye başladım sanırım seneye meyvasını da görürüz. Üniversite de bilimsel çalışmalar sevindirici umarım söylenenler yazılanlar bilimsel olarakta doğru çıkar. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sn.tamergulkaya deneyimleriniz ilginç, denemekte yarar var. Yalnız merak ettiğim hususlar var; 100 dönümlük tarla için goji fidanlarını nereden temin ettiniz, tohumdan mı yetiştirdiniz? 3 farklı tür diktiğinizi belirtmişsiniz, bu türler nelerdir? Bu 100 dönümlük tarla Isparta'nın neresinde (ben de Isparta'lıyım) Mesajlarınızı neden bir bütün olarak yazmıyorsunuz ?Sanki 50 mesajı doldurmak istiyormuş gibi bir izlenim oluşuyor ![]() Tüm bu yazılardan sonra Türkiye'nin en büyük kapama goji bahçesinin resimlerini foruma eklemeniz mümkün mü? Mesleğiniz çiftçilik mi yoksa SDÜ de öğretim üyesi misiniz? Teşekürler |
|||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|