View Single Post
Eski 16-09-2010, 21:22   #2029
tamergulkaya
Ağaç Dostu

tamergulkaya's Avatar

Giriş Tarihi: 19-10-2009
Sn Denizakvaryumu
Mesaj sayısının eksik ya dafazla olmasının çok fazla bir önemi yok benim için,böyle birşeye dikkat edileceğini düşünmemiştim.
Dikimi bitmiş olan fidanlar doku kültürü yoluyla ürettik.Üretim yeri yurtdışı.Elimizde ıslah edilmiş goji tohumları da mevcut.Çeliklede fide üretimi yapacağız.Islah çeşitlerin isimleri bir müddet daha bizde kalsın.Ticari faaliyet olması sebebiyle fazla detaya giremeyiz.Aktardığımız bilgiler kendi deneyimlerimiz ve ölçümlerimiz fikir vermesi açısından aktardım.Tıbbi denemelerin SDÜ ile bir alakası yok.Geneli İstanbul hastahaneleri ve hekimleri ile ilgili.Benimde SDÜ ile bir ilgim yok.Bunu nereden çıkardınız anlayamadım.Tarımla uğraşınca mecburen çiftçi oluyorsunuz.Bu sene SDÜ de gojinin gıda yönüyle ilgili bir kaç proje başlatabiliriz.Yetişiricilik konusunda kendi arge ve labaratuvarımızı kullanmayı tercih ederiz.
Genel olarak biyoteknoloji ilgilendiğimizi söyleyebiliriz.Kimyasal teknolojiler, arge ve makina dizayn geliştirme ve imalatı uğraşılarımız arasında.
Ispartadaki goji bahçeleri islamköy de.Türkiye nin en büyüğü diye bir iddiamız yok.Şu an için goji işi ile ilgili olarak dışarıya kapalıyız.Hedeflediğimiz yapıyı kurduğumuzda piyasaya açarız firmayı.Resimleri o zaman koyarız.Geldiğinizde bu taraflara tanışabiliriz.
Tarımsal faaliyetlere ilgi ve merakınızdan ve araştırıcı kişiliğinizden dolayı kutlarım sizi.

Düzenleyen tamergulkaya : 17-09-2010 saat 19:16
tamergulkaya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön