![]() |
En heyecanlı yerinde bırakmışsın Duygucuğum.
|
:) Çok doğru sevgili sevgihoca'mıza katılıyorum...
|
Gelişmeleri paylaşamadan uyumamanız lazımdı sayın:duy-gu :D
|
heyecanla beklemedeyiz :))
|
Saksı ve toprak seçimine aman dikkat.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn. duy-gu
Aman gübre vermeyin olurmu? |
Bize bugünlük yarısı da yeter Duygucuğum.
|
Sevgili mimar duygu ablam nerede kaldı fotoğraflar iki gün oldu kargo geleli :D
|
Alıntı:
Dün akşam evde değildim, bu akşam inşallah paylaşacağım :) |
Terrarium Çalışmamız :)
4 Eklenti(ler)
Dün akşam sevgili ofis arkadaşlarımla imece usulü terrarium çalışması yaptık :) Aslında mevcut bir terrariumumuz vardı ancak içindeki bitkiler ölmeye başlamıştı. Komple içini boşalttık ve toprağını yeniledik. Çalışma alanı dar olduğu için baya zor oldu doğrusu :) Tepesi aşılı kaktüsleri arkadaşım Amsterdam'dan almış. Sonuç bu :
(Bazı bitkiler öldüğü için biraz eksik duruyor ama zamanla ön tarafları da dolduracağız) Eklenti 591823 Eklenti 591824 Eklenti 591825 Eklenti 591826 |
Ofisten görüntülere devam :)
3 Eklenti(ler)
Sümbüllerimiz, yılbaşı çiçeğimiz açtı. Ofis mis gibi kokuyor :)
Sevgili ofis arkadaşım Özlem için yaptığımız aranjman çalışması :) Eklenti 591827 Eklenti 591828 Eklenti 591829 |
Sn. duy-gu.
Elinize emeğinize sağlık çok beğendim. Ben hiç beceremem böyle şeyleri ben kara kara saksılarda yetiştir de yetiştir.:p Bu arada yosun da kullansanız. Sevgiler. |
Alıntı:
Piyasada satılan terrariumların toprakları gerçekten çok kötü, genelde torf kullanıyorlar. O yüzden bitkiler bir süre sonra ölmeye başlıyor. Biz de toprak değiştirme yoluna gittik, ölü bitkileri temizledik, kumlu pomzalı bahçe toprağı kullandık. Yosun da güzel olabilir :) Daha eklemeler yapacağız zamanla :) Sevgiler, saygılar... |
Gerçekten zor ve emek isteyen işlere girişmişsin Duygucuğum.Hepsi çok güzel olmuş,eline sağlık.Neler yapacağını merakla bekliyordum.Terrarium benim de ilgimi çekiyor,güzel çalışmalar ortaya çıkıyor.Senin de çok başarılı olacağına inanıyorum.Kolideki çiçekler bitti mi?Devamı var mı?
|
Alıntı:
Kendime terrarium yapmadım hiç, belki ileride bitkilerim büyür ve çoğalırsa yapabilirim. Şimdilik arkadaşlarımın terrariumlarını düzenlemekle yetiniyorum :) Onlar da sağolsunlar güvenip emanet ediyorlar. |
1 Eklenti(ler)
Koli açıldı ve içinden neler çıktı neler :)
Gecikme, heyecan ve merak için özür dileriz :) Echeveria Set-Oliver Eklenti 591971 |
1 Eklenti(ler)
Crassula Spring Time
Eklenti 591972 |
1 Eklenti(ler)
Sedeveria Fanfare
Eklenti 591973 |
1 Eklenti(ler)
Sedeveria Letizia
Eklenti 591976 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Graptosedum Francesco Baldii
Eklenti 591981 |
1 Eklenti(ler)
Graptoveria titubans
Eklenti 591982 |
1 Eklenti(ler)
Echeveria gibbiflora Metallica
Eklenti 591983 |
1 Eklenti(ler)
Crassula conjuncta
Eklenti 591984 |
1 Eklenti(ler)
Ben yine sukulent almak istiyorum ama artık yerim kalmadı :(
Eklenti 591985 |
2 Eklenti(ler)
Koliden çıkan büyük çelikleri ekmek için saksı alamadım. Ben de büyük bir cam kaseye aranjman yaptım. Aslında amacım bu değildi ama şimdilik böyle idare etsinler :) Çoğaldıklarında ayırırım.
Ortadaki :Echeveria Blue Prince Arkadaki ikili :Sedum nussbaumerianum Sedum Golden Glow Öndeki ikili :Graptopetalum paraguayense Sedeveria Blue Mist Eklenti 591989 Eklenti 591990 |
Merhaba,
Sayfanız hayırlı olsun maşallah ne çok çeşit edinmişsiniz. Umarım tez zamanda büyüyüp çoğalırlar böylelikle sizde budadığınız çelikleri güzel arajmanlar da kullanabilirsiniz. Bence hiç başka sukulent almayın baharda öyle bir çoğalacaklar ki başka sukulentlere zaten yer kalmayacak sevgiler. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025