![]() |
Hepsi birbirinden harika sayın:duy-gu hayırlı olsn yeni çiçekleriniz :D
|
Pek bir ciciler,güzel sıralanmışlar,hepsi hazırolda sanki.Güle güle büyüt.
|
Sevgili Galip, sevgihoca,
Çok teşekkür ederim :) Mutlu seneler diliyorum :) Sevgiler hepinize... |
Şubat sonu diyelim mi ?
yerlerin şimdiden ayırın derim. Sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Ofisten görüntülere devam :)
Bu aranjman sevgili ofis şefimin. Sukulentler ölmeye başlayınca elden geçirdim, toprağını komple değiştirdim (torfa ekmişlerdi). Aynı aranjman şeklini tutturmaya çalıştım. Şimdilik iyi görünüyorlar :) Eklenti 591093 |
Kızınız maşallah gelin gibi, aranjmanınız da çok güzel görünüyor.
|
Ofisiniz bayağı güzelmiş Duygu,çiçekler,aranjmanlar filan.Sana kolay gelsin.İyi çalışmalar.
|
Çok teşekkür ederim sevgili akçabardak, sevgihoca :)
Ofisi botanik bahçesine çevirdim :) Arkadaşlarım da bu durumdan memnun şimdilik. Onlar da özenmeye başladılar çiçek böceğe :) |
elinize sağlık harika görünüyorlar. uçları mor olan muhteşem.. :)
|
Uçları mor olan sukkulentiniz sonradan mı boyanmış (hani bazı kaktüslere de böyle yapıyorlar diye soruyorum) yoksa kendiliğinden mi böyle şenlikli Sevgili Duy-gu?
|
Alıntı:
Uçlarını boyamışlar, büyüdükçe asıl rengi ortaya çıkıyor. (isminizi yazarken baya zorlandım umarım doğrudur :) ) |
Ofis düzenlemeleriniz çok hoş, güle güle büyütün :p Yalnız, bu kaktüsleri sukkulentleri boyayanları bulup 'böyle çok daha güzelsin' diye biz de onları boyasak, nasıl olur acaba?
Bu arada ismimi doğru yazmışsınız, hem yanlış da yazsanız mühim değil, sevgiler : ) |
Alıntı:
Bu aranjman ofis şefime hediye gelmiş, o da sağolsun çok sulayıp 1-2 tanesini öldürmüş. Bunlar kurtarabildiklerimiz. Sen bunları bir tedavi et deyip bana emanet etti :) |
Makyaj konusunda son derece isteksiz ve başarısızım Sevgili Mücevher Çalısı :) Ama şu durumda bir 'güzellik' düşünürüm elbet :D
|
1 Eklenti(ler)
Koleksiyonuma yeni eklenenlerden :)
Eklenti 591552 |
1 Eklenti(ler)
Bakalım bu ufaklığın çiçeğini görebilecek miyiz :)
Eklenti 591553 |
Alıntı:
Yaprak boyası değil sanırım. Kök boyası. Yapraklar geliştikçe dipten kendi asıl rengi geliyor. Boya işte. Bu tip bitkilerden uzak durmanızı öneririm. Bir de üzerinde silikonla yapıştırılmış yapay çiçekli kaktüslerden. Sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşımın turuncu katlı kalanchoe 'sinden aldığım yaprak sonunda köklendi. Artık toprak ile buluşma zamanı :)
Eklenti 591554 |
1 Eklenti(ler)
Sevgili aerosol'ün civ civ cik'inden bende de var. Ama benimki sanırım daha az tüylü.
Eklenti 591555 |
1 Eklenti(ler)
Dökülen yapraklara kıyamıyorum. Bazılarında hareketlenme başlamış :)
Eklenti 591556 |
1 Eklenti(ler)
Seni nasıl ektim bir ben bilirim :) Ellerim elek oldu :)
Eklenti 591557 |
1 Eklenti(ler)
Graptopetalum paraguayense 'in tomurcuğu büyüyor. Alt kısımdan birkaç yaprak kaybetti ama tomurcuğu büyüttüğüne göre durumu iyi diye düşünüyorum. Bu arada rengi iyice yeşile döndü :)
Eklenti 591558 |
Alıntı:
Ben yaptım :D :D :D |
Alıntı:
Umarım haddimi aşmıyorum. Fotoğrafların bugünden olduğunu düşünerek yazıyorum. Toprakla buluşturmak için acele ettiğinizi düşünüyorum. Kalanchoeler arsızdır ama şu dönem kök değil çiçeklenme dönemleri. Garantiye almanız için içeride tutmanızı öneririm. Sevgiler. |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Dış mekanda yerim yok zaten bütün bitkilerim içeride cam önünde duruyor. Her gün havalandırıyorum. Umarım bu şekilde uygundur ? |
1 Eklenti(ler)
Öncekiler de büyümeye devam ediyor :) Şöyle bir topluca görelim :)
Eklenti 591562 |
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025