![]() |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Belki farklı renk olabilir diye aldığım sedum. Arkadaşımızdan gelenle aynı çıktı.
Eklenti 627522 Eklenti 627523 |
3 Eklenti(ler)
Kırmızı yapraklı olan. Çiçekleri yaprakları kadar güzel olmasa da çoğaltabilirsem farklı renklerdeki yapraklar ile güzel bir görüntü verebilirler. En güzel yanları soğuklara dayanıklı olmaları.
Eklenti 627525 Eklenti 627526 Eklenti 627527 |
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Arkadaşımızdan aldığım kaktüsleri ekiyorum.
https://www.facebook.com/groups/9446...69706/?fref=ts Eklenti 629510 Eklenti 629511 Eklenti 629512 |
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Hepsi de biribirinden güzeller Sn. Muda güle güle büyütün, hepsi de çok güzeller ama ben en çok 190. ve 193. mesajda olanlara bayıldım, bol çiçekli olmalarını diliyorum.
|
1 Eklenti(ler)
|
sedum spurium voodoo
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Maşallah,Sayın Muda.Renkler bir harika.
|
Mor gövde ve yapraklı Sedum harikaymış....İlk görüyorum bu renklisini ..çiçekleri de çok daha farklı ve güzeller.....Maşallah....:)
|
Çok güzeller emeğinize sağlık Maşaallah..
|
Alıntı:
Umarım kendisini de yeniden bulurum. Thelocactus setispinus var. setaceus |
Sayın Muda sayfanızı keyifle okudum. Bazı kaktüslerin isimleri belli olsa yeni başlayanlar için daha iyi olurdu. Elinize sağlık.
|
sedum spurium voodoo
2 Eklenti(ler)
sedum spurium voodoo
Önceki halleri Alıntı:
Kırmızı renklerine kavuştular. Eklenti 634992 Eklenti 634993 |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
emeğinize sağlık harika çiçekleriniz var
|
Sayın Muda, maşallah hepsi birbirinden güzel, böyle çiçekli mi aldınız, yoksa siz mi başardınız? Bir de 199 nolu mesajdaki kaktüsler aynı mı? Benim çürüyen kaktüsüme benzettim.
|
Bu kaktüs krallığı nedir böyle yukarıda çoklu saksıdaki kaktüsler onyüzbinmilyon baloncuk gibi.:D Maaşallah çok güzeller ama. Darısı başıma.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025