![]() |
Alıntı:
|
Bebişlerim...
2 Eklenti(ler)
Bebişlerde uykuda sanırım hiç gelişmiyorlar...
|
Çeşitlerin ne kadar çoğalmış sevgili eceyıldız. Maşallah güle güle büyüt hepsini.
|
Teşekkür ederim sevgili Yağmur daha da var onları başka güne sakladım :D ... Ben hala kendimi yolun başında görüyorum aslında edinilmesi gereken çok kaktüs türü var..
|
Ailemize yeni katılanlar...
5 Eklenti(ler)
Bu gün kaktüslerim için hazırlık olsun diye saksı olmaya gittim bakın neyle döndüm.
Eklenti 463642 Eklenti 463643 Eklenti 463644 Eklenti 463645 Eklenti 463646 Tabi en kısa sürede tepelerinde ki kabustan kurtulacaklar. |
Maşallah ne çok çeşidin oldu..
|
Çeşit çeşit hepsi çok güzeller , nazar değmesin ! :D
|
Alıntı:
|
Sevgili Sonkez, Sevgili Olcim ve Sayın Hparliyan iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu gün saydım sukkulentler hariç yaklaşık 50 kaktüsüm olmuş. İnşallah bütün kaktüs severlerin kaktüslerinin daha da çoğalması dileği ile tekrar teşekkürler.
|
Kaktüsüm Öldü...
5 Eklenti(ler)
:(
Eklenti 464022 Eklenti 464023 Eklenti 464024 Eklenti 464025 Eklenti 464026 Acaba üst tarafını toprağa yatırsam köklenir mi... |
Sevgili Eceyıldız bir kez de sayfanda sörf yaparken yazayım dedim:)Bence umudunu kesme.Toprağa öylece yatırıp bir hafta sulamasan belki bahar yaklaşıyor diye tutabilir.
|
Öyle yaptım zaten inşallah köklenmeyi başarır da tutar Sevgili Zerrin Torunun hediyesi idi benim için çok değerliydi anlayacağın.
|
Sevgili Eceyıldız sayfana bayıldım hepside çok güzel ve saglıklı görünüyor.
|
Teşekkür ederim Sevgili Yeşilkolik sayfama hoş geldin...
|
Üzülme Sevgili Hülya daha iyisini edinirsin.Ömrü bu kadarmış.Eğer yeni kaktüsler edinirsem mutlaka yine yollarım.
|
Çok teşekkür ederim Sevgili Zerrin, benim için çok önemliydi...
|
Geçen gün arap sabunuyla yıkadığın kaktüsten ne haber Eceyıldız? yırttı mı kefeni? :) benim bu kaktüs konusunda cesaretim yok, deneylmlerinizden yararlanayım hiç olmazsa:)
|
Evet şimdilik kefeni yırttı gibi gayet iyi ve sağlıklı çok şükür. Csaretini toplayıp aramıza katılmanı bekliyoruz Sevgili Hira, zaten diğer bitkilerden farkı yok kaktüsün Hadi yarın ilk iş olarak bir kaktüs edin arkası çorap söküyü gibi gelir zaten. :)
|
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz Sayın Hilalll, beğenmenize ve size bu heyecanı yaşatmış olmama çok sevindim umarım en kısa zamanda sizinde daha çok kaktüs ve sukkulentiniz olur. Evet tohumdan kaktüs yetiştirmek çok sabır ve aslında deneyim isteyen bir iş acemiliyim yüzünden 90 tohumdan ancak 4 tane yavrucak alabildim. iyice araştırıp öyle girişmek lazım tohum işine... Size şimdiden başarılar dilerim.
|
Sevgili Eceyıldız,
Bugünkü ziyaretimi size yapmak istedim. Tüm çeşitleriniz çok güzel.. Keyifle gezdim sayfanızı.. Kaktüslere şu an mesafeliyim ama sizinkileri izlemek çok güzel.. Elinize saglık, sevgiler |
Sevgili eceyıldız bu kadar kısa sürede bu kadar çeşit maşallah diyorum. Seninde belirttiğin gibi kaktüs ve sukulent dünyası bambaşka, bir bulaştı mı kurtulamıyorsunuz:) Hepside çok güzel eline emeğine sağlık, sevgiler...( bu arada kıskanılacak türlerin var:)))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada kızkanma canım yavru verdiklerinde sözüm var dağıtacağım kim isterse... ;) |
Sevgili Hira, ben daha önce balkonuna gelmiştim ama inan kaktüslari hatırlamıyorum. Şimdi tekrar bakacağım. O zaman türlerinin daha fazla çoğalması ve çok güzel türlere sahip olmanı diliyorum.
|
Sevgili Eceyıldız sayfalarınızı büyük bir zevkle gezdim. Bende bir succulent aşığıyım. Sizden ricam yapraktan büyüttüklerinize daha çok yer vermeniz. Onlardan o minik yavruların çıkması mucize sanki.
Sevgilerle. |
Sayfama hoşgeldin Sayın Pulibet, gördüğün yapraklar ilk denememdi ve yüzde yüz başarılı olamadım malesef. o kadar yapraktan sadece 4-5 adeti yavru verdi yeni yapraklar ve bende olmayan türler buldukça denemeye devam edeceğim ve burda paylaşacağım elbet... Bebişlerin fotolarını az daha büyüdüklerinde sayfaya koyacağım...
|
Bol çiçekli bir sabah diliyorum
4 Eklenti(ler)
Paşa kılıcım uzun zamandır fotosunu koymuyordum
Eklenti 465730 Açan pembe kalanchoem Eklenti 465731 Ve kırmızı kalanchoem de açtı Eklenti 465732 Sedum palmerii açmaya devam ediyor Eklenti 465733 |
Hayata tutunanlar
2 Eklenti(ler)
Öldü diye düşündüğüm mor aneuim yeniden merhaba dedi bana
Eklenti 465734 Tamamen çürüdükten sonra topraktan filiz çıkaran tüylü telgrafım Eklenti 465735 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025