![]() |
Merhabalar sevgili eceyıldız,sayfan hayırlı,bitkilerin sağlıklı ve bol çiçekli olur inşallah.Ege'den Akdeniz'e selamlar..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba Ece,
Bir sayfa açmışsın görünce çok sevindim..Epeydir uzaktım..Ara ara baktım ama katılamadım..Ne güzel kaktüslerin var..Ben yavaş yavaş tekrardan çiçek yetiştirmeye başlıycam kısmetse..Sevgiyle.. |
[QUOTE=Aysel Yavuz;1203537]Merhaba Ece,
Bir sayfa açmışsın görünce çok sevindim..Epeydir uzaktım..Ara ara baktım ama katılamadım..Ne güzel kaktüslerin var..Ben yavaş yavaş tekrardan çiçek yetiştirmeye başlıycam kısmetse..Sevgiyle.. Sevgili Aysel öncelikle hoşgeldin seni burda görmek beni çok mutlu etti. Biliyorsun balkon sayfası açmayı çok istiyordum ama buranın havası çiçeklerimi mahfetti bende birçok çiçeğimi kaybettim hal böyle olunca kaktüsten yana döndüm. Ve kaktüs sayfası açtım... |
İkinci bebek lobivia...
1 Eklenti(ler)
İkinci bebiş beyaz merakla beklemedeğim. Ne zaman büyüyecekler çatlayacağım meraktan...
|
sayfan hayırlı olsun sevgili ece yıldız. gerçekten sayfan da fotoğraflardaki bıcırıklarda çok çok güzeller. umarım benimde kaktüslerim olur ileride ve bende sizlerle paylaşırım burada.
|
Alıntı:
|
ilk fırsatta almaya gideceğimden emin olabilirsin :)
|
Funda Hanıma teşekkürler...
1 Eklenti(ler)
Aramıza son katılanlar Sevgili Fund@'dan tekrar teşekkür ederim Sevgili funda.
|
Funda Hanıma teşekkürler...
5 Eklenti(ler)
Saksılarına yerlerştiler. Tabi yine yer sıkıntısından dolayı şimdilik toplu halde yaşamak zorunda kalanlar oldu.
|
Yaralı kaktüs
1 Eklenti(ler)
Yaralı kaktüsümün yarası tamamen kurudu ve oda saksına yerleşti...
|
Tepedeki kabus
2 Eklenti(ler)
Buda tepesindeki kabustan kurtuldu. Ama ne yazık ki dikenleri yolundu.
|
Gelişim gösterenler.
2 Eklenti(ler)
Bu ikisi aynı saksıdaydı. Ayrı saksılara aldım.
|
Echeveriam
2 Eklenti(ler)
Küçük bir papatya gibi
Ve adını bilmediğim sukkulentim... |
Bunun da adını bilmiyorum..
2 Eklenti(ler)
Bir opuntia mı bu...
Ve stapella gandiflora dikleşti ben burdayım diyor. |
Bütün fotoğraflara imrenerek bakıyorum :) daha yeniym ve kendi sayfamı açmak için henüz erken diye düşünüyorm sizinkileri gördükten sonra. hepsi çok güzeller maşallah ellerinize sağlık.
|
Hoşgeldin Sevgili Emelkmy, bende ilk başlarda senin gibiydim 5-6 kaktüsü annemden almış öyle başlamştım sonra bir baktım bu kadar olmuşlar.Tabi bunda ağaçlar.net ailesinin paylaşmayı seven üyeli sayesinde olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim.
Bu hastalık bulaştımı çok çabuk ilerliyor bir bakyorsun kaktüslerini koyacak yer bulamıyorsun... |
hoşbulduk :) böyle güzel bi aileyi yeni farketmiş olmam benm için bi eksikilk doğrusu. henüz yani yaklaşık 15 tür var sanki çok azlar :) seneye kadar cok ilgi gösteremeyegm ama kpss den sonra *** tek işim kaktüsler olacak
|
Sevgili Emelkmy, 15 tür başlangıç için çok güzel bir sayı, kpss ye rağmen artacaklarından da eminim.Kpss de başarılar diliyorum en kısa zamanda senide burda görmekten mutluluk duyacağız. selamlar.
|
Nasıl çoğaldıklarını anlayamıyorsunuz bu günleri ararsınız :)
|
başarı dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) *** en kısa zamanda paylaşabilirim
|
Alıntı:
|
Hele ki agaclar.net ailesinin bir üyesiyseniz; sitedeki dostların zengin yürekleri devreye girince, inanılmaz bir hızla çoğalıyorlar...
|
evet sayfalar arasında gezindikçe o zengin yürekler hemen fark ediliyor ki kaktüslere gönül veren her insanın zaten kocaman bir yüreği var...
|
İşte kaktüs severlerin farkıda burdan geliyor zaten. Ama ağaçlar.net sadece kaktüslerle değil her bitkide ve alanda yanınızda oluyor işte bu yüzden insan bu forumdan kopamıyor.
|
Bebişlerim...
Bebişlerim hala seradalar onları daha ne kadar serada tutmam gerektiğini bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim... Mutlu bayramlar...
|
Bebişlerimin bir tanesi sizlere ömür arkadaşlar...
|
Balkonumdan birkaç kare...
4 Eklenti(ler)
Yılbaşımda tomurcukları görünce nasıl sevindim.
Echeveriam gün geçtikçe güzelleşiyor. İpek çiçeğimde sonbahar coşkusu... |
Benim ektiğim yılbaşı çelikleri hepsi çürüyüp gittiler.Seninkiler ne güzel tomurcuk vermiş.İpek çiçeğin de çok harika görünüyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025