![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın olcim ve Sayın Sudenur beğenileriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. |
ferzan hanım suculent ve kaktüsleriniz pekgüzeller maşallah :)
|
Alıntı:
|
ferzan hanım dalgılığıma verin 2013 yılının size ve tüm türkiyeye sağlık mutluluk ve huzur getirmesini dilerim
|
1 Eklenti(ler)
Bir dahaki güneşli günlere kadar,güvendeler.bu mini seraları,yapı marketlerden veya internetden kolayca temin edebilirsiniz..Benim çok işime yarıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Yaz-Kış dışarıda..Hawortiamı,Aloe cinsimi tam emin değilim.
|
Blossfeldia liliputana Kaktus Aztekium Ariocarpus Astrophytum
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Cereus peruvianus tortuosus
1 Eklenti(ler)
"Ben sana bulurum,gönderirim" diyen arkadaşımın gönderdiği, bugün elime geçen ,"hazine sandığı" ndan çıkan güzellik..Haftaya keyif ile başlattı beni..Bu kadar büyüğünü beklemiyordum:D
|
gözün aydın farpali güle güle büyüt güzelini .. darısı diğer aranan türlerin başına diyelim :)
|
merhaba,
Gözünüz aydın sevgili farpali, nihayet aradığınız kaktuse kavuşmuşsunuz. uzun zamandır arıyordunuz bulmanıza sevindim, bu güzel kaktus uzun yollardan mı geliyor? yoksa yerli mi acaba? |
Bu mini seralardan bende de var;ama sizinkiler daha bir sevimli geldi gözüme.Çok düzenli yerleştirmişsiniz,benimkiler darma dağınık bir düzende. :)
Yeni kaktüsünüzü güle güle büyütün. |
Sevgili Tika,Almanyalı ve Sibelim teşekkür ederim.Sayın Almanyalı sizin oralardan geldi,Almanyadan:).,Kernen den.Sizin ulaşmanız çok daha kolay...)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Ayy çok güzelmiş sevgili farpali,
güle güle büyütün. şekli çok hoş duruyor çiçeğide pek büyük ve alımlı. Yurtdışından geldiğini tahmin etmiştim az çok, burdan olduğuna sevindim, bir bakınayım, bakarsınız bende bulurum...giderek sütun şekilli kaktuslere yöneliyormuyum nee. umarım çabuk alışır hava değişikliğine de kısa zamanda çiçeğini görürsünüz.... bizede gösterirsiniz. sevgilerimle |
Sn.farpali yeni kaktüsünüz çok muhteşem görselliği ve çiçeğiyle süper darısı tüm çiçek severlerin başına diyelim
|
Sn.farpali; Cereus peruvianus tortuosus,çok güzel görünüyor,güle güle büyütüp çiçeklerinide görürsünüz inşallah.Bana cheetos kıvır kıvırı anımsattı :p
|
Sevgili farpali, ne kadar güzelmiş derken çiçekli halini görünce çok daha güzel olduğunu gördüm. İnşallah siz de görün çiçeklerini...
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Opuntia Rabbit Ear bir sürü yavrulamış.Gün batımında ,balkonumda düzenleme yaparken farkettim.:)
|
Sayın farpali cumartesi beşiktaştaydım tamda bu saksıyı alıp almamakta kararsız kalmıştımki delip kırmak istemedim vaz gectim.
O gün cok begenmiştim şimdi daha cok begendim güle güle seyredin ;) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
İyi Pazarlar tüm agaclar.net sakinlerine..Bu da benim "Nopal Fruit"!!!! Kaktüsüm!..:p
|
Greenovia aureia
1 Eklenti(ler)
Bu güzelliği bulmam lazım....Sağol sevgili Gülsen...aklıma soktun bu sukulenti!!...:cool:
|
Çok hoş gül çiçeği gibi.
|
Greenovia aureia bayıldımmm
|
Sn farpali ;hepsi birbirinden güzeller.ellerinize sağlık,
|
Alıntı:
|
Alıntı:
merhaba, Sevgili farpali, bu ne güzel bişey böyle içim gitti..:eek::rolleyes:bu sayfaya ne zaman gelsem ilginç bir sukkulent veya kaktus görüyorum....nerden buluyorsunuz bunları da sokuyorsunuz aklımıza?:p bu gül bulana kadar çıkmaz şimdi aklımdan...;) buraya son baktığımda mikado gold' gördüm ve günlerce aradım buldum da...ben gidene kadar bir tane bile kalmamış.. hala arıyorum.:D sevgilerimle |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ben de sizin için arıyorum mikado gold, gerçi buldum bir tane,satıcının ilgisizliğinden yıpranmış..ama sağlıklı..Aramaya devam.) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025