![]() |
Alıntı:
Su nereden akıyor anlıyamadım kaktüsün içindenmi yoksa bir düzen'mi yaptınız? Gerçek gibi görünüyor |
Alıntı:
Buradan da fikir edinebilirsiniz. http://urun.gittigidiyor.com/ev-deko...kkkkk-54585322 |
Mammillaria Luethyi
1 Eklenti(ler)
Kaktüslerimin yeni arkadaşı..Arama listemde olanlardan bir tanesi,bugün aileye katıldı..Fotoğrafın arka fonunda ,çiçekleri net'den alıntı.
|
Güle güle yetiştirin. Umarım sağlıkla büyür.
Bu arada Greenovia'nın dün gece peşine düştüm. Bitki arayışım devam ediyor ama tohum olarak bir sitede buldum. Bitki olarak bulamazsak tohumdan yetiştirmeyi de deneyebiliriz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar ailenin en minikleri.
|
Prickly Pear Cactus Opuntia Ficus Indica-Frenk İnciri -Kaynana Dili
1 Eklenti(ler)
Bu da büyüyecek de meyvasını göreceğim innnnnnnşallah:p!
|
Bu sevdanın sonu yok.Sn Berrin hanımın dediği gibi bizimkisi hastalık mı acaba?Ne güzel bir hastalık(çiçek sevdalısı hastalığı).Sn September82 merak ettiği gibi bende merak ediyorum.Kaç çeşit acaba?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Güle güle büyütün dediğiniz gibi bunun sonu yok heralde, bir envanter çıkarırsanızda benim gibi yeni başlamışlarda fazlalıklara talip olsa ;) Bol kaktüslü günler |
Sevgili farpali, saysi nekadar olursa olsun eminim azdir yinede:)) bu sevdanin sonu yoktur:)) yeni kaktüslerinizi güle güle büyütün....
Merak ettim aradan bir ay gecmis bu arada bu mesajinizdaki "patlamış mısır" kaktüsün http://www.agaclar.net/forum/1076210-post206.htm isimi ögrene bildinizmi? |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sevgili farpali, bilgilendirdiginiz icin cok tesekkür ederim. Dün tesadüfen yapi markette görünce hemen almistim. Nette biraz arastirdim ama ismini bulamamistim. Bakalim benimkinde de böyle güzel cicekler göre bilecekmiyim:)....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sanırım o bana bu şekilde sinyal verdi ama ben anlamadım. İki kaktüsün birleşim yerini kontrol edin. Aşılı kaktüslerde zamanla anaçtan üst kısmı ayırmak gerekiyor diye düşünüyorum. Bir dahaki sefere bana tecrübe oldu. Bu arada soğuklara karşı korumanızda fayda var ama aşırı sıcak kaloriferli ortamlarda da keyifli olmuyorlar. Büzüşmeler başlıyor. Güle güle yetiştirin, umarım sorunsuz sizi mutlu eder. |
Crassula umbella.
1 Eklenti(ler)
Benim değil arkadaşlar.Bende olmasını umut ettiklerim listesinden..çok farklı bir sukulent.
|
Oxalis palmifrons
1 Eklenti(ler)
...Bu da listemde
|
2 Eklenti(ler)
Fuardan aldığım boyalı Echeveriam ,baharı müjdeliyor.
|
1 Eklenti(ler)
Haworthia nın dipleri tomurcuk dolu.,çok minik oldukları için şimdilik görüntülenemedi.
|
1 Eklenti(ler)
Alacakaranlık'dan gelen güzellikler..Biiir...
|
Rebutia marsoneri krainziana
1 Eklenti(ler)
Adlarını sonra ekleyeceğim,ikiiii...üçüncüsü Balkon sayfamda :)
|
1 Eklenti(ler)
Güneşlenme zamanı..Bu hava kaçmaz..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fred Ives Graptoveria-Echeveria
1 Eklenti(ler)
Yolunu çok uzun zamandır gözlüyordum,.......kavuştuk :p
|
Sn farpali kaktüs ve suklulentleriniz çok güzeller. Tek tek okumaya çalışıyorum. Ama zaman yetmiyor. Bu sayfalarınız beni kaktüs ve suklulentlere merak sardırdı. Hem de ne merak. Onun için ilk defa gördüğüm "crassula umbella" ve "oxalis palmifrans" bunlardan bulursanız. Nereden bulduğunuzu lütfen buradan bildiriniz. Çok ilginç çiçekler ve de güzeller. Çiçeklerinizle bir ömür mutlu yaşayın İnşallah.
|
Alıntı:
Güzel temeniiniz içinde ayrıca çok teşekkür ederim..Sizede mutlu,sağlıklı ve huzur dolu uzun ömürler dilerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025