![]() |
Sayın zenfree, bunu yazdığınız iyi oldu. Şimdi çıkarsam olmaz, seneye palmeri dışarı çıkacak. Yapraklarının rengi ne de güzel olmuş.:cool:
|
Bir an önce sukkulentlerime kavuşmak istiyorum.
Onların kurtuluşu oldun sevgili zenfree, bu güzellikleri paylaşman vijdan yaptırdı bana. Onların adına teşekkür ediyorum sana. |
Beğenileriniz için asıl ben sizlere teşekkür ederim. Sevgili SDurul, sokak seviyorlar. " Sokak Kızı İrma" diyorum artık onlara.:))
|
Sayın Zenfree palmerinizin çiçeksiz hali bile övgüleri hak ediyor bence...
Hem güzel renkleri, hem bitkinizin dolgunluğu onu gösterişli yapıyor. Palmerinin tomurcuk dalını çok seviyorum ben, bir noktadan 3 dalcık uzanıyor hoş bir açıyla... Ama sizin palmeri de 4 dalcıklı bir tomurcuk yakadım, bugün şanslı günüm sanırım...(4 yapraklı yoncaya atıfta bulunarak..:)) |
Alıntı:
|
Sevgili zenfree
sizin sayenizde birşey daha öğrenmiş oldum, benimde palmerim dışarda ama seramsı bir naylonun altında :) Bu arada sukulentlerinize hayranım, ellerinize sağlık. Sevgiler. |
Sayın sakdag, elta ve musbet teşekkür ederim. Ben de sizlerin bitkilerini keyifle izliyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Sukkulentlerim şu an iç mekandalar. Her gün havalandırıyorum. Mantara sebebiyet vermemek için devamlı kontrol ediyorum. Keyfileri yerinde sanırım bir hafta içinde dışarıya çıkartacağım. Tabi hava durumundan emin olduktan sonra.:)
Eklenti 269880 Echeveria pulidonis Eklenti 269881 Crassula Ovata Eklenti 269882 Echeveria setosa Eklenti 269883 Haworthia retusa Eklenti 269884 |
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Bu da yeni yaptığım aranjman. Gelişmesini bekliyorum. Saksıyı dolduracak büyüklükte ve çeşitte bitki bulamıyorum malesef. Şu an saksı dış mekanda.
Eklenti 269891 Eklenti 269887 Eklenti 269888 Eklenti 269889 |
2 Eklenti(ler)
Bu senenin ilk kaktüsü de açtı.:) Bir rebutia. Umarım diğer türlerin de bol çiçeklerini görürüz. Diğer bitki titanopsis calcarea.
Eklenti 269897 Eklenti 269898 |
Muhteşemler, tebrikler, sevgiler...
|
Sevgili Zenfree,
Her biri, ayrı güzellikteler, coşturmuşsun yine bitkilerini. Görsel şölen için teşekkürler. İzlemeye doyum olmuyor. ellerinize sağlık. Selam ve sevgilerimle |
Sayın livadi, Sayın Manolya bitkilerim adına teşekkür ederim.:) Beğenmenize memnun oldum.
|
Kışı gayet iyi atlatmışlar, hem de çiçek bile açmış. Hepsi çok güzel havalar ısınınca coşar bunlar ...
|
Sevgili Zenfree,
Sukulentleriniz ve çiçek açan kaktüsünüz harika, özellikle crassula ovata'nıza bayıldım, ona kocaman bir maşallah diyorum... Ellerinize sağlık. Sevgiler... |
Vildan Hanım, Sevgili musbet teşekkür ederim. Kışı umarım atlatmışızdır. Kar daha başlamadan iki çeşit kalanchoeyu kaybettim malesef. Tamamen yaprak döktüler. Ancak bir tanesinde yeniden yapraklana başladı, çok sevindim. Bu olumsuzluğu yaşadığım için şimdi iç mekandakileri dışarı alma konusunda çok kararsızım.
|
Çok güzel fotoğraflar, içim açıldı baktıkça... Ellerinize sağlık.
|
Yine çok güzel görüntüler. Saksılarla bitkilerin uyumu çok güzel. İnsanın içinden sizin bitkiniz olası geliyor.:o;)
|
Alıntı:
Duygularıma tercüman olmuşsunuz:D Selam ve sevgiler |
Sayın Zenfree bitkilerinizin güzelliğini teker teker saysam sayfanızda yer kalmaz.Fakat bu güzellikleri görünce derin bir aaah çekmekten başka bir şey elimden gelmiyor.Sedum palmerinize kar altında iken göz koymuştum.Crassula ovata ise yeşim ağacı olmuş. titanopsis calcareanın çiçeği ise çok güzel.Aranjmanlarını ise tek kelime!! Harika
Fazla söz aşık usandırır derler.En güzel çiçekler sizin olsun. Selamlarımla. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
her bir detay harika,çok beğendim.
|
Crassula Ovata muhteşem bir fornda. Sayın Zenfree acaba kaç yıılık bitki olduğunu öğrenebilirmiyim.
Teşekkürler.. |
Nuray Hanım teşekkür ederim. Beğenmenize çok memnun oldum :)
Sayın MKurtoglu, crassula ovatayı 4 sene önce küçük bir fide olarak migrostan almıştım. O kadar çabuk büyüdü ki. Ben de hala gözlerime inanamıyorum.:) |
Sevgili zanfree merhaba,
Günlerdir zarif bitkileriniz, şık saksılar ve muhteşem çiçekler arasında dolaşıp duruyorum. Hayran kaldım. isim hafızam pek yok :-( Sık sık sayfalar arasında dolaşıp belleğime kaydetmeye çalışıyorum. Hepsi çok sağlıklı ve arajmanlar çok hoş. Bitkiler söz konusu olunca tedavi edilmez bir oburluk hissediyorum. Hepsi, hepsi bende de olsun... bir gün şifa bulurmuyum dersiniz. :) Keyifle dolaştım, tekrar gezeceğim. Yüreğinize sağlık. |
Sevgili Zenfree ,
bu başlığı 3 kez baştan sona okudum ,zevkle izledim.Bitkiler ,saksılar ve güzelliklerine güzellik kattığınız çekimleriniz ...özellikle kaktüslerin çiçekli hali.Ben olsam o fotoğrafları bastırıp çerçevetirdim ,kaktüslerin bulunduğu duvara da asardım . İsimlerini belirlemek ne zormuş ,işin içinden çıkamadım pes ediyorum :) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025