![]() |
Mantarın yanısıra, Akar'dan da şüphelenmek lazım Sayın Zenfree. Bunun kontrolü için sigara dumanı yetmeyecek. :) Oldukça güçlü bir büyütece de ihtiyacınız olacak.
|
Nerde bu evin balkonu derhal gösterin bana atacam kendimi :))
|
Alıntı:
|
Sempervivum red chief çok güzel!!! :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Kaktüslerim açmaya devam ediyor. Beş gün evde değildim. Altı tane tomurcuğun açtığını göremedim malesef.:(
Chamaecereus silvestri |
2 Eklenti(ler)
Gymnocalycium'lar da açmaya devam ediyor.
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşımın hediyesi Mammillaria Prolifera da açtı.:)
|
O ne güzel kırmızı, ne güzel pembei hadi sarıyı da darıltmayalım.
Asuman balkonu soruyor, kımbilir ne sürprizler var o balkonda. |
1 Eklenti(ler)
Vildan Hanım teşekkür ederim.
Tomurcuğu iki tane oldu. Eklenti 217485 Bitkide yumuşama var diye sulamayı kesmiştim. Ancak yumuşama olduğunda su vermek gerektiğini öğrendim. Biraz suladım. |
Sayın zenfree çok şanlısınız vallahi hepside bir birinden güzeller,ellerinize sağlık
|
Çok güzeller sayın zenfree...
Bu arada fenestraria ile ilgili olarak benim sayfamda bir soru sormuştunuz. Ben bitkide hiç yumuşama fark etmedim açıkça. Sulamayı da toprağı kurudukça yapıyorum. Bu güne kadar da bir sorun görmedim. |
Niye baktım ki bu sayfaya ( İç ses ) :cool:
|
|
Füsun Hanım çok teşekkür ederim bağlantı için. Bu gece sabaha kadar çıkamam artık.:) Ya da en iyisi yarına bırakayım.:)
|
|
Alıntı:
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
İkinci chamaecereus silvestri kırmızı açtı. Fotografta turuncu gibi duruyor ancak burdaki çiçeklerden daha kırmızı. Malesef ikisi aynı anda açmadı. Yanyana fotograflayamadım.
|
Tek kelimeyle fevkaledenin fevkinde :D:D
|
3 Eklenti(ler)
Bettyycim teşekkür ederim.
Bir kaç görüntü. Bitkilerim büyümeye başladılar. Eklenti 218148 Sayın Güngör Salman'a çok teşekkür ederim. Bu iki minik yeni yapraklar çıkarıyorlar. Soldaki Kalanchoe tubiflora. Sağda kalanchoe mangini. Eklenti 218149 Kalanchoe tiki bell. Üstteki yaprakların hepsi yeni.:) Eklenti 218150 Çiçek saplarının hemen altından yaprak çıkartıyor. |
2 Eklenti(ler)
Echeveria agavoides büyümeye başladı.
Eklenti 218156 Önceki hali burada. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=142 Eklenti 218157 Crassula sp yaprakları yeşile dönüştü. Renkli hali burada. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=233 |
4 Eklenti(ler)
Bir kaç görüntü daha.
Eklenti 218164 Kullanılan Bitkiler Sedum album Sedum rupestre ‘Angelina’ Aeonium decorum Sempervivum gemengd Crassula marnieriana Eklenti 218165 Eklenti 218166 Eklenti 218169 |
Sevgili zenfree tek kelimeyle harika çok güzel çok elinize yüreginize saglık...
|
Alıntı:
|
Hepsi harika, kırmızı çiçekler göz alıcı, bir şey diyeyim; Echeveria agavoides nilifer çiçeği gibi geldi gözüme.
|
Çok güzeller.
|
Sevgili periş, Sevgili Oğuzhan teşekkür ederim.
Vildan Hanım ben de nilüfere benzetiyorum.:) Sayın eslem, teşkkür ederim. Bitki isteğinize gelince lütfen özelden yazalım. :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025