![]() |
5 Eklenti(ler)
Echeveria çeşitlerim;
|
5 Eklenti(ler)
devamı
|
2 Eklenti(ler)
Haworthia attenuata 3 ayrı klon
|
5 Eklenti(ler)
Crassula çeşitleri;
|
Şu carassulaların yanına bir buddha ekleyemedik :(
|
Bir bulsak Bayram geldi zannedeceğim.Ama arayan bulurmuş derler,aramaya devam Yurdaer bey.
|
Alıntı:
buddha ne demek ? |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Echeveria çeşitlerim ve bazı sukulentler toplu halde
|
5 Eklenti(ler)
Faucaria tigrana
Eklenti 336667 Rhombopyllum dolabriforme Eklenti 336663 Stepella hirsuta Eklenti 336664 Senecio crassissimus Eklenti 336665 Cylindropuntia spinosior Eklenti 336666 |
2 Eklenti(ler)
Kalp kalbe karşı çiçeği (ceropegia woodii) uzamaya ve gelişmeye devam ediyor.
|
Yener Bey bitkileriniz her zamanki gibi çok bakımlı, sağlıklı ve düzenliyor. Ellerinize sağlık. Cereopegia woodii'nin birkaç dalını döndürerek toprağın üzerine bırakırsanız yaprakla sap birleşiminden yeni sürgünler veriyor. Bendeki de çok uzamıştı, sulamada zarar vermekten korktuğumdan ben öyle yaptım. O sürgünler de gelişti ve daha gür bir görüntü oluşturdu.
|
Yener bey sukulentler br harika maşallahları var ben beyaz kare saksıları nereden aldınız merak ettim kahvesini ben kullanıyorum beyazını hic görmedim .
Ellerinize saglık |
Yener abi,hepside harika görünüyor,yeni düzenlemniz de mükemmel olmuş.Bol bol çiçeklerini de görüp sağlıkla yetiştirmeniz dileğiyle...
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
göz önüne alacağım ve uygulayacağım,tekrar teşekkürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
benzemekte.Selamlarımla. |
2 Eklenti(ler)
Lithops çeşitlerim toplu halde :
|
2 Eklenti(ler)
Huernia angolensis. ve çiçeği
|
Yener Abi fotoğraftaki huernia zebrina değil. Huernia angolensis.
|
Echeveria
1 Eklenti(ler)
Sanki gülümsüyorlar.
|
Alıntı:
|
Evreca yaşasın , işte ben bu taşa benzeyen bitkiden istiyorum , imdat yardım eden yok mu ? :)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Nihayet,, büyük özlemle beklediğim Crassula Buddha's Temple bitkisine nihayet kavuştum.
|
Alıntı:
Tebrikler yener bey Crassula Buddha's Temple kavuştunuz çok güzeller forumlarıda öyle nerden aldınız fiyatıları ne arlıgında açaba ? |
Güle güle büyütün, çok güzeller.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025