![]() |
maşallah hepsi birbirinden güzel.
|
Bol bol ve cıvıl cıvıl açan chamaecereusların tüm renklerini çok beğeniyorum. Ellerinize sağlık Yener Bey, çiçekleriniz çok güzel...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
daha tomurcuklu olanlarda var |
5 Eklenti(ler)
Chamaecereus silvestrii kaktüs ve çiçekleri ;
|
5 Eklenti(ler)
Minik kaktüsüm boyuna bakmadan çiçek açmakta:
Eklenti 296454Eklenti 296455Eklenti 296456 Mamillaria bir saksıda iki çeşit iki renk çiçek : Eklenti 296459Eklenti 296460 |
5 Eklenti(ler)
Yeni sukulentlerim
Crassula perforata varigate Eklenti 296623Eklenti 296624 Crassula marnieriana Eklenti 296625Eklenti 296626 Aeonium arboreum atropurpurreum Eklenti 296627 |
5 Eklenti(ler)
Echeveria subrigida
Eklenti 296628 Eklenti 296629 Eklenti 296630 Kalanchoe serrata Eklenti 296631 Tunilla chilensis Eklenti 296632 |
4 Eklenti(ler)
Gymnocalycium mihanovichii ve çiçeklenmeleri ;
|
5 Eklenti(ler)
Gymnocalycium baldianum ve çiçekleri .
|
5 Eklenti(ler)
Bugün çiçek açan kaktüslerimi fotoğrafladım.
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda Apartman bahçesindeki Agaveler
|
4 Eklenti(ler)
Kaktüslerimin her gün bir tanesi çiçek açmaktalar.Bazıları ise tomurcuk vermiş,sırasını beklemekte
|
5 Eklenti(ler)
yeni kaktüs ve sukulentlerimden bazıları:
Eklenti 300389 Matucana madisoniorum Eklenti 300390 Lophophora williamsii Eklenti 300391 Haworthia cuspidata Eklenti 300392 Haworthia cooperi Eklenti 300393 |
3 Eklenti(ler)
Haworthia cuspidata
Eklenti 300396 Astrophytum ornatum Eklenti 300397 Haworthia cooperi Eklenti 300398 |
Yener Bey harika tüm bitkileriniz. Çiçek bahçesi olmuş camın önü. Ellerinize sağlık. Lophophora ve Motucana da ayrıca çok güzeller.
|
Selen hanım teşekkür ederim.Sizin balkondaki echeveriaların güzelliği yanında benimki
ancak özenti. |
Ne kadar "çok" ve ne kadar "güzel"ler. Bu kadar emeğin ve sevginin bir karşılığı olmalıydı elbette. Paylaştığınız için teşekkür ederim Sayın Yener.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu aralar tatil dolayısı ile Antalya'dayım.Buralarda gördüğüm bazı görüntüleri sizlerle paylaşmak isterim.
Antalya Larada bulunan düden parkı içersindeki Kaktüs Bahçesi ; |
2 Eklenti(ler)
Antalya Hava alanı çevresi
|
Antalya ve dev kaktüsler... İklim müsait olunca ağaç olmuş hepside.
Vaktiniz olursa Cam Piramidin olduğu parka da gidin Yener Bey. Orada da çok güzel kaktüsler vardı.... |
5 Eklenti(ler)
Bunlar da benim ganimetlerim.
|
5 Eklenti(ler)
Ganimetler eve gidene kadar geçici yerlerine dikildi,bu arada opuntia çiçek bile açtı.
|
4 Eklenti(ler)
Hazır başlamışken bazı fotoğraflarıda yüklemeliyim.
Antalya iline bağlı Alara han'dan bazı görüntüler. |
5 Eklenti(ler)
Antalya iline bağlı Alanya'ya 35 km mesafede Çimtur Tatil Sitesinde görüntüler
|
Yener abi ellerine sağlık çok güzel görüntüler.
|
Teşekkür ederim Sevim hanım mevsim ve iklim olarak buralarda çiçekler çok güzel,kaktüsler ise alabildiğine gelişmekteler.
|
oooo Yener bey,ne güzel ganimetler..hayırlı olsun,kırmızı saksılar da harika...
|
Nuray hanım teşekkür ederim.Ganimetlerin çoğu yollardan alınma.Kırmızı saksılar ise yoğurt kapları eve dönene kadar idareten dikildiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025