![]() |
Alıntı:
Antalya işde herşeyi bigüzel :p :). Yollarda katüsden başka sukullent türü yokmu:confused: :p İyi tatiller... :) |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Opuntia çiçek açtı
|
2 Eklenti(ler)
Agave kaktüsü ve çiçekleri.
|
kaktüsleriniz çok güzel, sukulentler hele ayrı bi güzelmiş :)
bende 1 tane var daha çok bulmaya çalışıyorum umarım ilerde sizinki gibi güzel bir koleksiyonum olur :) |
4 Eklenti(ler)
Yazlığa gittiğim şu günlerde evde bıraktığım sukulentlerde çok zayiat yaşadım.
Sıcaklar ve ev içinde havasız kalmalarından ötürü sukulentler bozuldu fakat çok şükür Kaktüslerde zayiat yok. |
5 Eklenti(ler)
Her şeye rağmen yüzümü güldürenler de oldu .
|
5 Eklenti(ler)
Kaktüslerim :
|
5 Eklenti(ler)
Echeverialarım ve diğerleri ;
|
yazık olmuş güzelliklere sanki benimmişler gibi üzüldüm,
ama diğer bitkileriniz çok güzel acılarını çabuk unuttururlar umarım |
Alıntı:
Sayın denizhoca ilginize teşekkür ederim. |
Geçmiş olsun abim çok üzüldüm.
|
Sn.Yener.T,Yazın bu en sıcak zamanlarında olanlar normaldir.Bununla geçmiş olsun.
|
Kayıplarınıza üzüldüm umarım daha güzellerini yerine koyarsınız.
|
5 Eklenti(ler)
Echinopsis oxygona çiçek açmak üzere merakla beklemekteyim.
|
5 Eklenti(ler)
Merak içersinde beklediğim Echinopsis oxygona gece yarısı çiçekleri ile beni mutlu etti.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı
|
5 Eklenti(ler)
devamı
|
Maşallah avşa yaramış :)
|
Alıntı:
|
Ben evdeyim ama sabah çıkıyorum akşam geliyorum, tabii bu arada açanları göremiyorum :)
|
Çok güzel açmış,iyiki yanınıza almışsınız abi.Siz göremeyince,doğal olarak bizde bu güzelliği göremiyecektik.;)
|
5 Eklenti(ler)
Echinopsis oxygona kaktüsü bayram mesaisinde,yeniden iki çiçek açtı;
|
Sayin yener.T,
Kaktuslerinize ve sukulentlerinize hayran kaldim.Olenler icin uzuldum,ama tatil donusu ne yazik ki boyle goruntulerle karsilabiliyoruz.:( Ben de bir haftaligina ailemin yanindayim,bakalim balkondaki sukulentlerimi nasil bulacagim? Sukulent konusunda cok acemiyim.Henuz isimlerini bile bilmiyorum.:) Sizinle ortak olan turlerimiz oldugunu gordum.Adlarini da hep yazmissiniz.Tesekkurler.Eve donunce ben de bilgisayar elimde,sayfalarinizi tekrar dolasarak bende olan turlerin isimlerini eklemeye baslayacagim. Teker teker tum fotograflariniza baktim.Gorsel solen oldu bana.Siteye i pad'den giriyorum.Fotografi begenince surekli sayfanin en ustune atiyor.O nedenle begene tiklayamadim;ama hepsine bayildim.:) |
Austrocylupontia vestita cristata
Eklenti 253863 Eklenti 253864 Merhaba, benim de bu kaktüsten var benim merak ettiğim sizdeki hiç çiçek açtı mı? |
Alıntı:
|
Bence de hobiden çıkmış muazzam bir koleksiyon olmuş. Ellerinize sağlık az iş değil bunca bitkiye bakmak.
[QUOTE=sakdag;887763]Yener Bey, çok kaktüsünüz olduğunu biliyordukta sizinkiler maşallah daha bir çokmuş :) Yer gök kaktüs - sukulent dolmuş. Gerçek bir koleksiyoner olmuşsunuz |
hayırlı olsun kaktüsleriniz çok güzeller
|
3 Eklenti(ler)
Lithopslarım çiçeklenmeye başladı:
|
3 Eklenti(ler)
Sempervivum çeşitleri :
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025