![]() |
2 Eklenti(ler)
Yukarıdaki yavru kaktüslere ilaveten, geçen sene diktiğim köklü opuntia yavrularınıda dağıtacağım..genellikle herkeste olan türler. ama kaktüs yetiştirmeye yeni başlayanlar için başlangıç olur..
Bunlara ilaveten acem halısından bir dal ekleyebilirim..resmi aşağıdadır..başka paylaşabilecek kaktüsüm de yok zaten.:rolleyes: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın fund@, bu mesajdaki kaktüsünüz henüz açmadı mı? Merak ediyorum.:)
|
Alıntı:
|
Pelecyphora Valdeziana
4 Eklenti(ler)
Bugün hava biraz açık,güneş gidip geliyor..kaç gündür güneş görmediği için tomurcukta bekleyen kaktüsüm açılmaya başladı..senenin ilk açan çiçeği olduğu için bol bol resim çektim.:D
|
Rengi ve şekli muhteşem.
|
Sevgili zenfree' yi duydu galiba ;) Sayın fund@ kaktüsünüz harika çiçeklenmiş. Rengi çok hoş. Güle güle büyütün.
Sevgiler... |
3 Eklenti(ler)
Teşekkürler Sayın zenfree ve sariefe..Bugün daha da açıldı çiçekleri..öğleden sonra fazla güneş olmadığı için kapanıyor.
|
Sevgili fund@ rengi çok güzelmiş....
|
5 Eklenti(ler)
teşekkürler burak alkan,,
yeni açan çiçeklerim.:p:p |
1 Eklenti(ler)
tomurcuklu kaktüsüm..
|
3 Eklenti(ler)
bunlar da toplu birkaç resim..
|
Çok güzeller.:)
|
Hepside çok güzeller. Gittikçe artıyor mu? Bana mı öyle geldi yoksa..
Allah artırsın.. |
Sayın zenfree ve Sayın mrmusti çok teşekkürler..Evet giderek çoğalıyorlar Mustafa Bey. İnşallah bir gün sizinkiler gibi olurlar..Sizin yeni açacak çiçeğinizi de dört gözle bekleyenlerdenim..
|
Koleksiyonunuz giderek zenginleşmiş Sayın Funda. Çok da hoş bir konumları var. Muhtemelen hepsi çiçek açıp sizi (ve tabii bizi) mutlu edecekler.
|
Çok güzeller bayıldım hepsi harika.
|
Teşekkürler Sayın PlentyPlant ve burak alkan güzel yorumlarınız için..inşallah dediğiniz gibi hepsinin çiçeklerini görürüm
|
2 Eklenti(ler)
...
|
Harikalar ellerinize sağlık.
|
2 Eklenti(ler)
Teşekkürler Sevgili selenn..
bu sabah çektiklerim...acem halısı coştu yine çiçeklerinden yaprak falan gözükmüyor.:D |
mammillaria muehlenpfordtii...
1 Eklenti(ler)
yeni türlerim..
|
Oh oh yaz geldi gözümüz gönlümüz şenleniyor, ne keyilidir onları izlemek değil mi ? Sevgili arkadaşım bir de kahve al eline ohhhhhh :p
|
Heliobravo chende..
1 Eklenti(ler)
...
|
mammillaria........
1 Eklenti(ler)
...
|
Sakarya'nın güneşi, Akdeniz'deki güneş kadar yakmadığı için kaktüslerinize çok yaramış görünüyor. Keyifle izliyoruz Sayın Fund@.
|
Sayın fund@ sayfanızı baştan sonra gezdim,dolaştım iç çektim.Kaktüs,Suculent ve Lithops
larınıza ve çeşitlerinize Nazar değmesin çok güzeller.Sağlıklı günlerde çiçeklerini görürsünüz. |
Alıntı:
Sevgili PlentyPlant, Akdeniz ikliminin kaktüslere etkisini pek bilmiyorum ama Sakarya nın iklimi bence de uygun..aşırı sıcak ve soğuk olmuyor. Sevgili serilaaa beğenmenize sevindim..iyi dilekleriniz için de teşekkürler. |
Gerçekten harika bir koleksiyonunuz var funda hanım , insan bunlara dokunmaya kıyamaz ya çok şekerler sizin de gösterdiğiniz emek belli oluyor. Mutlu mesut büyüsünler... :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025