![]() |
3 Eklenti(ler)
...
|
Astrophytum asterias SUPER-CABUTO
5 Eklenti(ler)
...
|
2 Eklenti(ler)
...
|
3 Eklenti(ler)
uzun bir aradan sonra yeni açan bazı kaktüslerim..
|
Muhteşemsiniz, hepsini çok beğendim.
|
4 Eklenti(ler)
leş kaktüslerine sinekler çok geliyor. bordo renkli olan kurtlandı hemen:mad::mad:
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
bunlarda yaz boyu büyüyen, gelişen kaktüslerim.. |
Havaların soğumaya başladığı şu günlerde bu fotoğraflar iyi geldi doğrusu. İç ısıtıyorlar. Özellikle astrophytum ;) Elinize sağlık sevgili fund@.
|
Sayın Fund@ ,Stepellia (leş)kaktüsünüzün çiçekleri muhteşem güzellikteler.Yaz boyunca büyüyüp serpilen kaktüslerinizin canlılığı ile fotoğraflar çok hoş olmuş,ellerinize sağlık.
|
Kaktüs ve sukulentlerinizle gözümüzü, gönlümüzü açıyorsunuz Sayın Fund@. Çekimleriniz de güzelliklerine güzellik katıyor. Ellerinize, emeklerinize, sevginize sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
soğuk bir kış mevsiminden sonra yeni resimlerle sayfamıza dönelim dedim.. kışın kaktüs ve sukulentlerimi yer olmadığı için içeri almadım..üzerlerini naylonla kapatıp dayanıklıklarını da ölçmüş oldum.:rolleyes:kaktüsler baya dayanıklı çıktı.2 tanesi bozuldu, sukulentlerin ise çoğu dondu..:(:(ayrıca soğuk kaktüslere hakikaten çok iyi geliyormuş bunu anladım.. bu sene hiç açmayan kaktüslerim de tomurcuk dökmüşler. bol çiçekli bir yıl olmasını dilerim.:p:p
|
4 Eklenti(ler)
...
|
4 Eklenti(ler)
tomurcuklananlar..
|
Muhteşem paylaşımlar. Ellerinize sağlık.
|
Ellerinize saylık sayın Funda. Tomurcukların çiçek halini şimdiden merak etmeye başladım. İnşallah bizleri çok bekletmezsiniz. :)
|
teşekkür ederim arkadaşlar..inşallah çiçekli hallerinide koymak nasip olur
|
5 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
.....
|
5 Eklenti(ler)
,,,,
|
5 Eklenti(ler)
çiçek açan bazı kaktüslerim..
|
5 Eklenti(ler)
...
|
Sakarya çiçeklenmiş. Gözler sizin katüslerinizde olmalı. Ellerinize sağlık.
|
Sevgili Funda hanım, hepsi çok güzeller maşallah. :eek: Elinize emeğinize sağlık. :) Paylaşımda bulunacağınızı duyurduğunuzdan beri gözüm kargo görevlisinde bekliyorum bir heves. Sağlıklı günlerde büyütün. ;)
|
Sayın Funda hanım gözlerimiz bayram etti,teşekkür ederiz ellerinize sağlık.
|
Hakikaten kış mevsimi yaramış görünüyor kaktüslerinize. Sizi mutlu edecekler bu yaz. Güzel karalar için teşekkürler Sayın Fund@.
|
Kaktüslerinize bayıldım.Çok güzel çiçeklenmişler :)
|
Funda hanım, sayfanıza yazmak istedim. Dün kargomu aldım nihayet. Ne kadar çok çeşit göndermişsiniz. Umarım hepsini yaşatıp bende dağıtacak kadar büyütebilirim. Tekrar teşekkürler. Şimdi biraz araştırma yapmam lazım. Görüşmek üzere.
|
Merhaba Funda hanım.
Sayfanın başından beri kaktüslerinizi ve sulukentlerinizi inceledim. İlk başlarda yaşadığınız aksiliklere rağmen azminizi kaybetmeyip çeşitlerinizi çoğaltıp,oldukça güzel bir koleksiyona sahip olmuşsunuz. Herbiri birbirinden güzel. Nedense bugüne kadar kaktüsler hiç ilgimi çekmezdi,dikensi olanlar çok itici gelir tuhafıma giderdi.İlk defa bu kadar yakından ilgilenip inceledim ve oldukça hoşuma gitti.İncelediklerimden yazabildiğim kadar 41 çeşit kaktüslerin ismini deftere not aldım.İsimler birbirine yakın olduğu için tek tek bir daha inceleyip yazdım.:) Epey bir zor oldu. Bir kaktüs koleksiyonuda ben yapmak istiyorum :) Bakalım becerebilecekmiyim.. Bu koleksiyonuma sizin gönderebileceğiniz kaktüslerle başlayabilirim :)) Saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025