![]() |
Vildan hanımcım çok sevindim. Mesajınızı okuyunca "nihayet ulaştı" dedim rahatladım bir parça. İnşallah daha önce de yazdığım gibi sizin ellerinizde canlanacaklar ve sağlıkla büyüyecekler. Eğer bir sorun olursa baharda yeniden görüşürüz.
Söz verdiğim bir minik kargo var hazırlamam gereken. Havalar çok bozuk. En az havalar kadar benim sağlığımda bozuk. Doktor birkaç gün dinlenmemi söyledi. Yener bey en kısa sürede inşallah size söz verdiğim bitkileri göndereceğim. |
Sayın Sevim.K hanım
Mesajınızda rahatsız oldugunuzu okudum :(( Geçmiş olsun, özellikle böyle havalarda kendiinize dikkat edin lütfen. acil şifalar diliyorum Selam ve sevgilerimle Asu |
Sevim Hanım, sağlığınız her şeyden önemli. Kendinize iyi bakın, doktorunuzun dediği gibi yapın, dinlenin, acil şifalar diliyorum.
Alıntı:
|
Sevgili Manolya, Sevgili Vildan Hanım; çok fazla konuşmak istediğim bir konu değil bu sonuçta kronik bir rahatsızlığım var ve kış mevsiminde daha çok dikkat etmem gerekiyor. Buna rağmen üşütmüşüm bir parça. Dinlenmem gerek. Toparlanacağım inşallah. Sevgiler:)
|
Sevim Hanım geçmiş olsun,sağlığınıza dikkat edin.Kargo için acele etmenize gerek yok hele bu havalarda hiç acele etmeyiniz.Selamlar.
|
Yener bey teşekkür ediyorum anlayışınız için. Kayınvalidem beş gün oldu hastanede durumu ağır. Onu bile istediğimce ziyaret edemedim. Evde hapis hayatı yaşıyorum. Çok soğuk. Hastalanmamak için çok dikkat etmek zorundayım. Önümüzdeki hafta bir parça rahat nefes aldıracak galiba soğuk hava..
|
1 Eklenti(ler)
Bizim komşu bakkal raf getirmişti. Soğuktan doğru dürüst yerleştiremedim ama baya kalabalık kaldıracak gibi:)
|
Sevgili SevimK büyük geçmiş olsun. Acil şifalar, size de kayınvalidenize de...
Raflar çok güzel, güzel sağlıklı ve güneşli günlere çabucak ulaşmak ümidiyle sevgiler EMEL |
Yeni raf ssisteminiz hayırlı olsun.Bu arada yeni çeşitlere de yer açıldı gibime geliyor.
Kayınvalidenize ve size geçmiş olsun.Sağlıklı ve bol güneşli günler dilerim. |
Sevgili Sevim ablacım raflar çok iyi fikirmiş gerçekten. Selluka ya hendekten nasıl baktığınızı müsait bir zamanınızda anlatırsanız çok memnun olurum, teşekkürler. Geçmiş olsun.
|
Alıntı:
|
Sevgili emily14 teşekkür ediyorum. Kayınvalidem tehlikeyi atlattı sayılır. Bugün ilk defa kendisi yemek istemiş.
Sevgili ayhat merak ettiğiniz ne varsa, öğrenmek istediğiniz, elimden geldiğince yardımcı olurum. Selluka konusunda da:) Havalar açsın beklerim arzu ederseniz. Sellukayla ilgili olarak açılan başlıkları takibederseniz çok yararlı olur. Ben o mesajları neredeyse ezberlemiştim ilk tohum ektiğim zaman.:) sevgiler Sevgili lir teşekkürler.:) |
Alıntı:
güneşli günlerle güzel haberler de gelecek inşallah ;) kendinize iyi bakın sevgiler EMEL |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
On beşlik kare saksıları boylarından aldırdım çok derindiler. Çelikler, küçük sukulentleri şimdilik kare saksılara diktim. Bu soğukları atlatır ve büyümeye devam ederlerse çok sevineceğim:p;)
|
Çok ciciler bunlar :)
fazla değil 2 ay sonra yeni hallerini gördüğümüzde vaaay diyeceğiz :D saksı görünmeyecek, maşallah hepsine, ellerinize sağlık... size de ilaç olsun :D |
Evet:)) Bende öyle umut ediyorum. Raf fotoğrafının yan tarafında yeşil uzun saksı var. Oraya sukulentler dikmiştim. Büyüdüler saksıyı doldurdular. Hatta yaza seyreltilmek bile isteyecekler:)
|
2 Eklenti(ler)
Echeverialarımdan ikisinin soğuklarda değişen rengine bayıldım:)
|
Sevim Hanım, harika görünüyorlar... Bir de kızdınız öğlende yavrucaklara...:)
|
Çok şekersin:))
O kızgınlıkla bir baktım böyle güzelleşmişler:)) |
Alıntı:
bugünün neşesi siz oldunuz sayenizde pek bir güldüm :D teşekkür ederim... |
Sevim Hanım çok çok güzeller.
|
Sevgili Öğretmenim, paylaşımlar sayesinde seneye benim sukulentlerden bazıları dışarı marş...
En azından yedekleyerek. Echeverialarınızın rengi çok hoş olmuş. Havalar ısındığında aynı bitkileri ve değişimi görmek isterim. Sevgiyle... |
Sevgili Emel; hayatım çocuklarla iç içe geçti. Bir yanım hep çocuk:)) Çocuklar yetişkinler tarafından yanlış yönlendirilmedikleri sürece tertemiz, saf, dürüst, açık sözlü, meraklı, samimi, sevecen oluyorlar.
Neşeli oluyorlar. Üretken oluyorlar müthiş enerjileriyle. İstesenizde istemesenizde neşeleri, üretkenlikleri, enerjileri bulaşıyor size sevgileriyle kucaklanıyorsunuz. Yeterki sizde karşılık vermeyi bilin. Dilerim hep çocuk kalmayı başarabilirler insanlar. |
Sevgili zenfree teşekkür ediyorum. Sizin güzellere yetişemem daha ama elimden geleni yapıyorum:)
|
Alıntı:
Echeverialar soğuğa dayanıklı sukulentlerdir. Ama yinede ne kadar soğuğa dayanırlar iyi bilmek lazım. |
1 Eklenti(ler)
Bir tomurcuk. Nihayet minik bir çiçek açacak.
|
Alıntı:
Ben de bir gün ihtiyarlayacağım ama hep çocuk kalacağım :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025