![]() |
Teşekkür ediyorum:) Hayır kampanya satışıyla almadım. Hazırladığım bir liste vardı. Almayı istediğim kaktüsler listesi. O listeden şimdilik alabildiklerim:)
|
Gülelgüle büyütün hanımefendi
aman dikkat bazı aldıgıız bazı türler çok hashas onlara dikkat edin bol çiçekli bir yaz sizi bekliyor demek |
İnşallah:) İki üç kaktüsümün dışında çiçekli görmekte fotoğraf çekmekte nasibolmadı. Bu yaz o açığı kapatabilirim umarım:)
|
Yeni bebişlerini çok güzeller, bol çiçeklerini görürsünüz umarım ;)
|
Çok güzeller Sevim hanım .
İsimleriyle tek tek fotoğraflarsanız daha faydalı olur.Bu arada geçmiş olsun nasıl oldunuz? |
Sayın Sevimk. gok güzeller güle güle büyütün.
|
Sevim hanım yeni kaktüsleriniz çok güzel güle güle büyütün:)
|
Sevgili bettyycim teşekkür ediyorum.
Sevgili nesli06 teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte büyüyüp geliştiklerini de görebiliriz:) |
Alıntı:
En kısa zamanda tanıştırayım sizlerle;) |
Teşekkürler sevgili günebakan. Güzeller ya;) Bol bol çiçeklerini de görürüz inşallah:)
|
Sevim hanım Kaktüs ve succulentleriniz göz kamaştırıyor.Sedumlarınızın çeşitliği ve çokluğuna diyecek yok.Ben son kaktüsleri ve saksıları bir yerden tanıyor gibiyim!!!!
Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.Selamlar. |
Teşekkür ediyorum sn serilaaa:) Haklısınız bana da tanıdık geldiler;) Sizin sukulent ve kaktüsleriniz de azımsanmayacak kadar fazla, çeşitli ve güzel. Sağlıklı ve huzurlu günler size de, selamlarımla:)
|
Akşamüstü eve geldiğimde daha üzerimi değiştirmeden kaktüs ve sukulentlerimin olduğu odaya geçtim merhabalaşmak için. Teker teker inceledim ve "eyvah" sesi çıktı ağzımdan. Adromischus cooperim bozulmuş. Küçük bir parçasını olsun kurtarabilirmiyim diye baktım maalesef. Ne oldu, neden bozuldu anlayamadım o kadar güzel gelişiyordu.:( Üç dört yapraklı şey yavrularla on yaprağı geçmişti. Çokta sevdiğim bir sukulentti desenli yüzeyiyle büyüdükçe okşadığım güzellik:(
|
2 Eklenti(ler)
Hemen yan taraftaki kaktüslere baktım. Bir kısmı Taner Beyden gelen, bir kısmı Koçtaştan aldığım kaktüslerim. Cooperime üzülürken kaktüslerimden biri gülümsetti. Gymnocactus subterraneus zaragossa da çiçek tomurcuğu:)
|
Adramiscus cooperiye üzüldüm Sevim hocam. Benimki de birkaç günde ölmüştü. Ama birisi giderken kalan sizi tomurcuğu ile sevindirmiş.
Yenileri güle güle büyütün sayın hocam... |
Aman da aman şenlenmiş buralar... :))
|
Hepsinin çiçeklerini görsem tam bir şölen olacak ama yavaş yavaş. Bu kaktüsler insana gerçek anlamda sabretmeyi öğretiyor.:)
|
Pembe çiçeği çok güzelmiş gerçekten kaktüslerimizin çiçeklerini görmek sabreden derviş muradına ermiş gibi birşey:))
|
2 Eklenti(ler)
Tam olarak açarsa mutlu olacağım her gün bir kaç kez gidip kontrol ediyorum.:) Biraz daha açıldı çiçek tomurcuğu. Çok nazlı canım bekletecek beni;)
|
Sevgili Sevim hanım,
kaktüsleriniz hepside birbirinden güzeller. Taner Angay beyin serasını keşke gelip görebilseniz, geçen hafta yine ziyaretine gittim. Taner beyin serasında 6 değişik atlas çiçekleri var bende onlardan rezerve yaptırdım bahara alabileceğim. Küçük kızım için 4 tane kaktüs seçip aldım. Hernekadarda kaktüsler ilgimi çekmese bile orda bulunmak gerçektende keyif verici oluyor elim boş dönemiyorum. Kış ayı olmasına rağmen sera güzelliğinden birşey kaybetmemiş. Sanırım kaktüsler yaşlandıkça güzelleşiyor. Şekil ve form itibariylen Yaşlı silvesri nizi, siyah saksıda olanı mesela çok hoşuma gitti, sanırım üzerindede çiçek oluşumu var gibi geldi bana. Kaktüslerde minnacık boylarına rağmen nerdeyse kendi büyüklükleri kadar çiçek açabilmeleri hayranlık verici. Kaktüslerinizin hepside birbirinden güzeller ve sağlılıklılar, hepsininde sağlıcakla büyütün ve çiçeklerini görmenizi dilerim. Teşekkürler paylaşım için |
Sevgili missmenas mesajınızı okuduğumda keşke Antalyaya ve Taner beyin serasına gidebilsem dedim, çok arzu ederim çıkmak istemem sanırım:) Kızım bazan niye çiçeklerle uğraşırken hiç yorulmuyor ve hastalanmıyorsun şaşıp kalıyorum diyor en ufak bir şeyde alerjik reaksiyonlar oluştuğunu görünce.:)
Kendimce bir liste yapmıştım o listenin içinde şimdilik alabildiklerimi aldım Taner beyden. Zaman içinde daha da çeşitlenecektir biliyorum tutamam kendimi. Belli türlerde daha fazla yoğunlaşmak istiyorum kısmet olursa:) "Altı değişik atlas" tırnak içine alındı. Bende sadece truncu çiçek açan atlas var Güler hanım çeliğini yollamıştı. Bu sıralar kaktüs ön plana geçti sukulentleri de ihmal etmemem gerekiyor:) Hoya kerri istiyorum farklı olarak. Hoya cornosam var. Bir de echeveriaları çeşitlendireceğim bu yaz imkanım olursa:) Ben teşekkür ediyorum size, sevgilerimle:) |
2 Eklenti(ler)
Astrophiytumları yüzeylerine, dokularına bayılmıştım hala çok sevdiğim bir tür keşke bütün bulabildiklerimi alabilsem.
|
3 Eklenti(ler)
Asrophiytumlardan biri daha:)
|
2 Eklenti(ler)
Bir başka astrophiytum:)
|
3 Eklenti(ler)
Bir güzel astrophiytum daha:)
|
Sevgili sevim hanım,çok güzeller güle güle büyütün.
|
Sevim hanım,
Yeni kaktüslerinizi güle güle büyütün. Tomurcuk ise sanırım bu hafta sonuna doğru açar. |
Sevgili sevim4 teşekkür ediyorum.
Süleyman bey teşekkürler. Biraz daha açtı. Tam açmış yakalayıp fotoğraflamak istiyorum. İnşallah bu hafta içinde olacak. Pembe beyaz çiçek:) |
2 Eklenti(ler)
Bir iki tane daha astrophiytum olacaktı fotoğraflarını bulamadım
Ancistrocactus uncinatus |
2 Eklenti(ler)
Gymnocalyciumlardan seçtim bir iki tane de:)
Gymnocalycium baldianum |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025