![]() |
1 Eklenti(ler)
Günaydın.
|
Gül teyzeciğim bunlar nasıl da çıldırmışlar böyle:))) muhteşem görünüyorlar.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
İsim özürlüyüm
Bu sukulentimde kendince çicekleniyor. |
Oscularia deltoides geçen seneye göre çok gelişti, serpildi....Bu kış bizi donduran soğuk ona iyi geldi, çiçek sayısında da bir hayli artış var...Veee karşınızda Oscularia deltoides.......
|
2 Eklenti(ler)
...
|
Gül Hanım bu ne güzellik böyle.. Muhteşem olmuş ;)
|
Muhteşem muhteşem:)
|
Gül teyzeciğim Maşallah, harika çiçeklenmiş:)
|
Yine harkulade! :)
|
GÜL ablacığım ne kadar güzel bir çiçeklenme o maşallah
Yazımı sonradan düzelttim kızmanızdan korkmuştum. İnsanların kırılmasını asla istemem o zamn gül anne diyebilirim size. SEVGİYLE KALIN |
Sevgili Arkadaşlar,
Gerçekten muhteşem değil mi? Dün gece salonda duruyordu, kokusu koridordan mutfağıma kadar ulaşıyordu...Çok da hoş, bayıcı olmayan bir kokusu var..... |
Alıntı:
|
Gül Ablam,
Hepsi çok güzel gelişmişler. Elinizin uğuru belli oluyor. Selamlarımla... |
Sevgili Gül Hanım, hakikaten bitkileriniz çok güzeller. Sevildiklerini anlamış bitkileriniz. Ellerinize sağlık. Lampranthus coşmuş, çiçekten yaprakları gözükmüyor maşallah.
Sevgilerimle. |
1 Eklenti(ler)
Kaktüsler sukulentler peş peşe açmaya başladı, balkonlarımız şenlendikçe şenleniyor....
|
Ellerinize sağlık Gül hanım,
Gerçekten şenlenmiş balkonunuz:) |
1 Eklenti(ler)
Turuncu güzellik......
|
1 Eklenti(ler)
İsimsiz güzel.....
|
2 Eklenti(ler)
Sukulentler coştukça coşuyor.
|
Tek kelimeyle muhteşemler. Ellerinize sağlık.
|
Gül teyzeciğim senin bu güzelleri benim tembellere göstersem faydası olurmu acaba yayılıp duruyorlar hiç çiçek açmak gibi bir durumları yok. Seninkiler çok güzeller maşallah:)
|
1 Eklenti(ler)
Geliyor.
|
Normalde kaktüs hiç sevmem burada gördüklerimin bu adar güzel olması benı çok şaşırttı :) bilgisayarın yanına koyulduğunda zararlıları engelledıklerını soylemişlerdi
|
Maşallah ellerinden öpüyorum.
|
Sevgili Gül Batur Hanım, çiçeklerinize bakmaya doyamadım...Ne kadar çoşkulular... Sukkulentlerin sırrını çözmüşsünüz. Bu güzel fotoğraflarla birçok kişiyi sukkulent hastası yapabilirsiniz, sanırım ben de de belirtiler başladı:)
Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok teşekkürler, bu güzel görüntüleri bizlerle paylaştığınız için... Selam ve sevgilerimle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgilerimle... |
2 Eklenti(ler)
Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu ve mutlu olsun......
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025