![]() |
sukulent.
4 Eklenti(ler)
Bakkonumdan sukulent güzelliği .
|
Gül Teyzeciğim,
Sen bu güzellere o sevgi dolu kalbin yanında ekstradan ne veriyorsun da bu kadar güzel oluyorlar? Tek kelimeyle "bayıldım"! Emeğine, yüreğine sağlık. İmrenerek izliyorum paylaşımlarını... |
Bu site çok fena,bayılacağım şimdi.Maşallah bu nasıl güzelliktir,ellerinize sağlık.Bize de bulaştırdınız bu sukulent hastalığını.Hepsini güle güle büyütün.Sevgiler.
|
Gül teyzeciğim sukulent ve kaktüslerin kraliçesi gibisin valla hepsi bir birbirinden güzeller maşşallah hepsinede:)
|
Sevgili Gül Batur, 598 mesajınızdakı ovata kaç yaşında acaba? Bu arada maşallah, çok güzel. Allah uzun ömür versin inşallah. Tüm çiçeklerinizede size de inşallah.
|
Alıntı:
|
6 yaşında evladım.
|
..............
4 Eklenti(ler)
Sukulentlerin kış güzellikleri.
|
Of of of... Sayfayı açınca istemsiz söylediklerim. Ellerinize emeklerinize sağlık Gül ablacım.
Sukulentlerin renk değişimleri çok hoşuma gidiyor. Bulundukları ortam hakkında bilgi isteyebilir miyim? |
maşallah...
Tek kelimeyle harika. Ellerinize sağlık. Sevginin ve ilginin gücü (Y) |
Alıntı:
yeni minik çelik aldım adını araştırdım Oscularia deltoides. Sizinki gibi olur bir gün inşallah |
Merhaba Gül hanım
Sukulentlere nerelerden alıyorsunuz. Maşallah hepsi çok sağlıklı görünüyor. |
Sevgili SDurul,
Sukülentlerim sürekli olarak balkon da duruyor. Özel bir şey yapmıyorum. Tabii malum İzmir'in havası Manisa gibi değil . Sevgiler... |
Sayın Sulyaniyegah,
Çicek yetiştirmek sabır ve sevgi işi. Ben çok uzun yıllardır ilgileniyorum. Umarım sevgi ve ilgiyle benimkinden daha güzel olurlar. Sevgiler... |
Gül hanım maşallah çok güzeller. Bende İzmir'de yaşıyorum ama geçen hafta aldığım suculentlerimi son soğuklardan sonra balkona alamıyorum.
|
Sayın Japon Gülü,
Aldığım belli bir yer yok, bir kısmı sevdiğimi bildikleri için dostlarımdan hediye. Arada denk gelirse Koçtaş'tan alıyorum. Sevgiler... |
Sayın. Mandalinleerik. Benimkiler yıllardır hep dışarda siz bana bakmayın biraz havalar ılınsın dışarı cıkarırsnız. sevgilerle kalın.
|
..............
2 Eklenti(ler)
Sukulentler coştu
|
Maşallah çok güzel suculentleriniz. Çiçeklenme sürekli oluyor mu?
|
Sukulentler bilirsiniz kış çiceği kışın çicekleniyor. iyi geceler sağlıkla kalın.
|
2 Eklenti(ler)
Mutfak pencerem.
|
4 Eklenti(ler)
Balkon bir.
|
Çok harika görüntüler Sevgili GülBatur.Böyle içiçe girmiş görüntülere bayılıyorum.Maşallah diyorum.
|
Teşekkür ederim. Sevgihoca bu içiçe girmişlik yersizlikten.
Bir hastalık veya unlu bit birisinde oldumu çok zaiyatımız çok oluyor. |
............
2 Eklenti(ler)
Sevgili .Sakdağ kızımın hediyesidir.
Adını bilmiyorum. |
Bu muhteşem güzelin adı Rhipsalis elliptica Gül teyzeciğim:)
|
Teşekkür ederim sevgili günebakan.
|
............
3 Eklenti(ler)
Kaktüsler sezonu açtı bahar gelmiş.
|
Çok güzel açmışlar maşallah :) Balkonunuzda renk cümbüşü olmuş :)
|
Maşallah bütün çiçekleriniz muhteşem Gül Hanım, ellerinize sağlık, sevgiler.....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025