![]() |
ne güzel,böyle dostluklara vesile olduğunda çok mutlu oluyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Daha yaşımız küçük ama Gül teyzemizden destek aldı durur mu artık ? Ben hiç inanmıyorumda :) Boynuz kulağı geçecek sanırım bereket versin kulvarlar farklı da pek gözükmez :D Yüreklerimize sağlık hocam Saygılar |
Cok hoşuma gitti dostlugun gücü dikenli yollardan gecsede acıtmaz ,bazen engel gibi gözüken hayra vesile olurmuş .
Hayatınız hep cicek cicek olsun |
5 Eklenti(ler)
Gül teyzecim verdiğin kaktüsler, misafirperverliğin ve daha bir sürü şey için sana çok çok teşekkür ederim. Allah evine bir daha gelmeyi nasip eder inşallah.
Mutfak balkonundan bir görüntü Eklenti 317522 Uzaya uzaya bir hal olup en sonunda boynunu büken bir kaktüs :D Eklenti 317523 Gül teyzenin adeniumları Eklenti 317524 Kaktüsler... Eklenti 317526 Veeee çok değişik ve çok güzel, üzeri sanki pamuk kaplanmış olan kaktüs. Çooook beğendim Eklenti 317525 |
5 Eklenti(ler)
Veee muhteşem bir güzellik. Allah ne kadar da mükemmel yaratmış. Leş kaktüsünün çiçeği.
Eklenti 317553 Leş kaktüsü Eklenti 317554 Çok değişik bir bitki. Kıvır kıvır. Kaktüs mü sukulent mi daha ayırt edemediğim için bir şey söyleyemiyeceğim. Eklenti 317555 Bunu çok beğenmiştim sağ olsun Gül teyze de beni kırmadı hediye etti Eklenti 317556 En sonuna en güzelini koydum Gül teyzenin çooook çoook çok sevilen kurabiyesi biz de çooook çook çok beğendik :D Eklenti 317557 |
3 Eklenti(ler)
Abim çok fazla resim koyma dediği için bu kadar resim koydum. Gül teyzenin verdiği kaktüslerin bazıları 2-3 bekleyip kuruması gerekiyordu. Bende kuruması gerekenleri güneş almayan bir koyup 3 gün beklettim. Geriye kalanları diktim. İşte bunlardan bazıları. Yine Gül teyzeye tekrar tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.
Eklenti 317560 Eklenti 317561 Eklenti 317562 |
Zehra Nur,paylaşımın içim teşekkür ederiz.Bence de Allah bir daha gitmenizi nasip etsin.:)
|
[QUOTE=Zehra Nur;997201]Gül teyzecim verdiğin kaktüsler, misafirperverliğin ve daha bir sürü şey için sana çok çok teşekkür ederim. Allah evine bir daha gelmeyi nasip eder inşallah.
Her zaman beklerim çocuklar, çok güzel bir gündü... |
Gül annem inşallah izmire geldiğimde bende gelicem ziyaretine kızımla birlikte ellerinizden öpmek için. O elleriniz dert görmesin bu güzelliklere emek varip bizlerle paylaştığın için ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin GAZİANTEPten selamlar
|
Gül hanım sayfanızı çok beğendim ellerinize sağlık çiçekleriniz çok güzeller özellikle paskalyalar muhteşem görünüyorlar
|
2 Eklenti(ler)
Huernialarım çoştu.....
|
1 Eklenti(ler)
Bir başka Huernia.....
|
1 Eklenti(ler)
Bir güzellik daha...
|
1 Eklenti(ler)
Üç yıldır baktığım adını bilmediğim kaktüsüm nihayet açtı...Beş gün boyunca büyük bir keyifle izledim....
|
1 Eklenti(ler)
Bugünün son güzeli karşınızda....
|
Gül Anneciğim, :) (teyze demektense anne demek daha yakışıyor.)
İlk ekledğin Caralluma hesperidum. O huernialardan değil. diğerleri Huernia pendula,Huernia angolensis oldularını düşünüyorum. Kaktüsler muhteşem. Acaba kokuları var mıydı? |
Sen nasıl rahat ediyorsan Fatih evladım. Senden büyük torun sahibi olduğum için büyükanne bile diyebilirsin. :) İsimlere gelince yanlışlığı yaşıma verin artık. Koku dersen bilinen koku hepsinde var.
|
Gül teyzem bunlara ne yapıyorsunda böyle çoşuyorlar sırrını söylermisin:))
|
gül teyzemin ellerini hürmetle öperim. adın gibi bitkilerinde gül açmış maşallah elinin bereketi saçılmış her yere... ne güzel şeyler öyle hepsi maşallah çiçek dolu renk renk çeşit çeşit.. ben cahil ilk kez gördüm aşılı kaktüs bayıldım. allah hayırlı sağlıklı bir ömür versin ellerin dert görmesin.
|
Gül teyzem Gül teyzem
Dili bülbül teyzem Gönlü şen Yüzü gülşen teyzem..;) (Gül teyze babaannemliğim tuttu mani yazdım valla :D;) ) Teyzecim anacım ne desem yakışıyor. Bi insan bu kadar mı bereketli olur elinin değdiği çiçek coşuyor Allah'ım sağlıklı uzun ömürler ihsan eylesin. Yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış gül teyzecim yüzündeki nuru farketmemek mümkün değil. İnşallah o misafirperverliğini görmek bana da nasip olur birgün :p Seni daha bu siteye üye olmadan önce tanımıştım teyzecim mum çiçeğini araştırırken yazdığın mum çiçeği hikayesini okuyup içim yanmıştı. Elinin bereketi mum çiçeğinde olduğu gibi kaktüsleri de coşturmuş herşey gönlünce olsun teyzem ;) |
Sevgili gülteyze ellerinden öpüyorum ellerin dert görmesin bin kere maşallah.
|
2 Eklenti(ler)
Bütün yaz beni çiçeksiz bırakmayan kaktüslerim....Sanırım son kez açtılar.....
|
Sevgili gül teyzeciğim sayfanı yeni ziyaret etme imkanı buldum bayıldım bayıldım maşallah bu kadar mı güzel olur.Allah size uzun ömürler versin çiçeklerinizle mutlu mesut yaşayın :)
|
Emeklerinize sağlık,çiçekler muhteşem.Saygılarımla...
|
Alıntı:
Beğen'e tıklamakla yetinemedim. Elleriniz dert görmesin. |
Sayın gül teyze diyorum herkes öyle demiş :) Sezen Aksu'dan Geri Dön Şarkısını size hitap ediyorum bu kadar mı güzellik olur yarabbim bizde 2 kaktüs alınca fotoğrafını çekip koyuyoruz bizdekilerini bişey sanıyoruz utanmadan :) Geri dönün lütfen ve yeni fotoğraflarla bizi sevindirin :)
|
1 Eklenti(ler)
Gül hanım maşallah hem size hem çiçeklerinize..Bu kadar güzel ve sağlıklı olmalarının sırrını paylaşırsanız , benim kaktüs ve sukulenlerimde benim gibi ellerinizden öper:).bayıldım kaktüs ve sukulentlerinize ve nazar değmesin.
Saygı ve sevgilerimle |
Sevgili Gül hanım, hangisi için yorum yapayım şaşırıp kaldım, hepsi bir birinden güzel, sağlıkla büyütün saygılar sevgiler.
|
Çok güzel kaktüsleriniz var maşallah. Hepsi çok sağlıklı görünüyorlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025