agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri/)
-   -   Gül Batur/ Kaktüs ve sukulentlerim (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri/20163.htm)

serkan_istanbul 13-05-2012 18:25

Maşallah abla insanın çatır çatır çatlayası geliyo. Bu arada anneler gününüzü kutlarım sevgiler.

nur@sel 13-05-2012 23:05

çok ilginç ve çok güzel

nur@sel 13-05-2012 23:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Gül Batur (Mesaj 958500)
Kaktüsler sukulentler peş peşe açmaya başladı, balkonlarımız şenlendikçe şenleniyor....

muhteşemm

elta 14-05-2012 08:10

Sayın Gül Batur, anneler günü fotoğrafınıza bayıldım. Yavru kaktüsler annelerine kocaman turuncu çiçekler sunmuşlar sanki. Harika...
Tüm annelerin kucakları evlatları ve çiçekler ile dolu olsun. Sizin de anneler gününüz kutlu olsun...

Gül Batur 14-05-2012 12:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi elta (Mesaj 965730)
Sayın Gül Batur, anneler günü fotoğrafınıza bayıldım. Yavru kaktüsler annelerine kocaman turuncu çiçekler sunmuşlar sanki. Harika...
Tüm annelerin kucakları evlatları ve çiçekler ile dolu olsun. Sizin de anneler gününüz kutlu olsun...

Sn.Elta,
Ne kadar güzel bir bakış açınız, ne güzel bir yorumunuz var....Çok naziksiniz, sizin de anneler gününüz kutlu olsun.

Gül Batur 14-05-2012 21:59

1 Eklenti(ler)
Aşılı kaktüsten bir enstantane.....

Gül Batur 16-05-2012 10:26

5 Eklenti(ler)
Gymnocalyciumlar da açmaya başladı.....

sakdag 16-05-2012 10:58

Gönlümün kaktüs- sukulent BİRİNCİSİSİNİZ Gül Teyzem, saygıyla ellerinizden öpüyorum. Muhteşem çiçekler, muhteşem fotoğraflar...

selenn 16-05-2012 13:21

Sevgili Gül Hanım, hakikaten çok güzeller, ne güzel açmış kaktüsleriniz. Sevildikleri belli bitkilerinizin. Sizi güzel çiçekleriyle mutlu etme konusunda yarışır halleri var tüm bitkilerinizin. Hele aşılı Chamaecereus yok mu... Harika.

narincir 16-05-2012 16:41

Gül hanım kaktüslerinizi ağzım açık sayfa sayfa izledim.. Oscularia deltoides'in adını bilmediğiniz günlerden bu güne ne kadar serpilmiş gelişmiş. Taşınma hikayeniz bana kendimi düşündürdü. 10'u geçmeyen çiçeğimi bile taşırken zorlanacağımı fark ettim :))) Yeşil el denilen, sihirli ellerden sizinkiler de galiba.. Aslen izmirli değilim ama izmire gelebilirsem Oscularia'nızdan bir dal istemek yüzsüzlüğünü gösterirsem bana kızmazsınız değil mi? Heyecanla yeni resimlerinizi bekliyorum..

Gül Batur 22-05-2012 14:55

3 Eklenti(ler)
Doyamıyorum bu güzelliklere.
Tekrar gibi oluyor amma çokta güzeler.

PlentyPlant 29-05-2012 09:04

İstediğiniz kadar tekrar olabilir Sayın Gül Batur. Hepsi birer tablo gibi duruyorlar, daha ne olsun.

Gül Batur 31-05-2012 15:39

3 Eklenti(ler)
Aşı.

mandalinci 31-05-2012 15:47

Sayın Gül hanım,

Harika çiçekler, bu kaktüsleri nasıl böyle açtırıyorsunuz? Ellerinize sağlık.

almira 31-05-2012 17:26

Sevgili Gül Batur; biz de seyretmeye doyamıyoruz. Siz sık sık tekrarlayın. Biz büyük bir zevkle izleriz.
Aşılar harika görünüyor. Ben henüz yeni bir kaktüs sevdalısı olarak şu an sadece yeni türler edinip çelikten çoğaltmaya çalışıyorum. İnşallah ben de aşı aşamasına gelebilirim.:D

zenfree 03-06-2012 18:57

Gül Hanım sizin güzellerinizi gördükçe aşıya hevesleniyorum. Ellerinize sağlık. Hepsi çok güzeller.:)

Gül Batur 04-06-2012 08:56

3 Eklenti(ler)
Günaydın.

serkan_istanbul 06-06-2012 22:20

Maşallah ellerinize sağlık hele o papatyalar gibi açan yokmu bayıldım inşallah bir yerlerde bulurum. sevgiyle kalın.

ilksenozturk 07-06-2012 07:38

benim aram yoktur pek kaktür ve sukuletler ile. pek sevmiyorlar beni sanırım :(
ya da diğer çiçeklerin büyüme hızlarını kaktüste doğal olarak göremeyince beceremediğim hissiyatına kapılıyorum, bilemiyorum.
ama sizde görünceeeee.

gül ablacığım, sizi ziyarete gelebilir miyim? sonra siz bir ara mutfağa filan gidersiniz, ben de çantaya atarım birkaç tanesinden :)

Allahım, sen affet, bu site adamı hırsız da yapar yemin ediyorum.

Gül Batur 12-06-2012 14:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ilksenozturk (Mesaj 980713)
benim aram yoktur pek kaktür ve sukuletler ile. pek sevmiyorlar beni sanırım :(
ya da diğer çiçeklerin büyüme hızlarını kaktüste doğal olarak göremeyince beceremediğim hissiyatına kapılıyorum, bilemiyorum.
ama sizde görünceeeee.

gül ablacığım, sizi ziyarete gelebilir miyim? sonra siz bir ara mutfağa filan gidersiniz, ben de çantaya atarım birkaç tanesinden :)

Allahım, sen affet, bu site adamı hırsız da yapar yemin ediyorum.

Sn.İlksenozturk;
Kesinlikle haklısınız, yapmadığımız şey değil :) vicdanımızı rahatlatmak için de 'hırsızlık' yerine 'illegal yer değiştirme' diyoruz :)
Tabii her zaman beklerim, gelmezden üç beş gün önceden özelden mesaj atarsanız İzmirli diğer arkadaşları da davet ederim, hep birlikte oluruz....
Selamlar....

iris41 13-06-2012 23:03

Muhteşemler her biri ayrı güzel isimsiz güzelle minareyi cok begendim güle güle büyütün .
Üyelerin kaktüslerini burdan cok begeniyorum gidip alıyorum nedense eve gelip sayfaları actıkca benim aldıklarım pek minik cılız geliyor gözüme :p

Gül Batur 19-06-2012 14:19

Sn.İris41;
Biz de aldığımızda hepsi küçücüktü. Son eklediğim kaktüslerin hepsi 4 yıldır benimle birlikte.
Sabır, emek ve özel ilgi ile bu hale geliyor....Sabredin muradınıza erersiniz bir gün bizim gibi....

Gül Batur 20-06-2012 11:14

3 Eklenti(ler)
Sarı güzelliği.

berçin 20-06-2012 16:40

Sevgili Gül Hanım,kaktüslerinizin hepside birbirinden güzel maşallah,daha önce sıcak bakmadığım bu dikenli güzelleri,Ağaçlar net ailesi sayesinde pek sevdim,hele o güzel çiçeklerini görünce mest oldum.Meğer ne kadar güzel çiçek açarlarmışta ben gafilin haberi yokmuş:))Bu güzellikleri bizlerden esirgemediğiniz için kendi adıma teşekkür ederim,sayenizde ne kadar güzel ve çeşitli olduklarını öğrendim.Sevgi ve selamlar.

iris41 20-06-2012 17:08

Kanaryanız da güzelmiş zaten sarı rengin hastasıyım :p
Gül hanım ben agaclar nete üye olana kadar sadece dikenli bitkilerdi şimdi baya ilgi alanıma giriyor .
gecen yıl cok kaybım oldu bu yıl daha tecrübeli emin adımlarla ilerliyorum .
Her gördügümü degil sevdigimi alıp yetiştirmeye calışıyorum ;) büyürlermi eh zaman gösterecek

Gül Batur 21-06-2012 12:36

Berçin, begendigine cok sevindim. Guzel sozlerine cok tesekkur derim. Kaktus ve sukulentler bir derya, daldın mı cıkamıyorsun icinden :)
İris41 cok tesekkurler, kaybetmeden olmuyor evladım, ben de bu sonucu alana kadar cook kayıp verdim. Hatta daha gecen gun iki litops gitti. Saglık olsun yola devam :) kolay gelsin.

PlentyPlant 26-06-2012 19:48

Bu kadar çok çiçekli, papatyalar gibi açan kaktüslere gerçekten az rastlanıyor. İnanılmaz güzeller. Ellerinize emeklerinize sağlık Sayın Gül Batur.

kntlmelek 26-06-2012 20:01

ne kadar güzeller

Maviş 09-07-2012 10:41

Sevgili Gül Batur Kaktüs ve sukulentleriniz çok güzeller Hele 366 daki Oscularia deltoides pembişinize bayıldım. Çok güzeller maşallah nazar deymesin. Bu güzelliği gördüğüme sevindim.:)

Mete Tiren 09-07-2012 22:47

Ziyaret

3 Eklenti(ler)
Gül teyzemin evine ziyarete gittim harika bir gündü tek değildim. Bizim küçük kaktüs sevdalısı peşimdeydi eh Gül teyzemde illaki Zehra'da gelsin dedi, ziyaretimiz iki gün önce gerçekleşti. Fotoğrafları yayınlamak nasip olmadı bu gün sadece o tebessüm fotoğraflarını yükleyeceğim gerisini Zehra yayınlayacakmış ;)

Gül teyzem her şey için teşekkür ederim bu misafirperverlik bu samimiyet hayatımda tanıdığım ender insanlarda var. Bundan sonra bir oğlun daha var :)

Eklenti 316964
Eklenti 316965
Eklenti 316966

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025