![]() |
Sağolun Satı Hanım, diğer hediye kaktüsleriniz de iyiler.Biraz daha büyüsünler fotoğraf ekliyeceğim.
Alıntı:
|
Asuman Hanım, ilk defa açacak, Turuncu pembe ne olsa kabulum ;)
Alıntı:
|
Ne güzel, çiçekmiş demek;)
|
1 Eklenti(ler)
|
hayırlı olsun arkadaşlar ;)
Kısa süre sonra bende eklerim resimleri |
Sevgili Asuman.hayırlı olsun, devamı gelsin inşallah.
Alıntı:
|
Sağolun Korkut Bey, baktım da ilgi alanınız etoburlar sanırım. Fotoğraflarınızı bekliyoruz.
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Budanmış ve yeni saksıya alınmış sedum. Sol üstteki çiçek dalıı üstten kestim, sürgün vermezse dipten keseceğim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Besin vs bişeyler veriyormusunuz bunlara? Bir de evin içinde mi duruyor sürekli. Benimki yazın balkonun dışında kışın da kapalı balkonda duruyor ama 3-4 senedir bende hiç çiçeğini göremedim. Sürekli üstünde yeni yavrular oluşuyor ama çiçek falan yok maalesef :( |
Doğru olabilir. Aradım ama çiçeğimin adını yazan olmamış. Forumdaki kalanşo başlığını buldum aynı familya olabilir. Ama benim çiçeğim bu değil.
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=15937 Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sahip olduğum en tonbul kaktüs. Saksı küçük geliyordu ve dengeli görünmüyordu bir süredir. Büyük saksıya aldım. En soldaki kaktüs renk farkı olan yerden çatlamıştı, koparmadan desteklemiştim, aynı yerden kaynayıp kendi kendini onardı.
|
İnce belli çay bardağı gibi bunlar Vildan hanım çok hoş:)
|
Alıntı:
|
Asuman Hanım,
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Umarım benimki de çiçeklenir bir gün. Sizinkiyle neredeyse aynı şartlarda olduğuna göre endişelenmeme gerek yok :) |
1 Eklenti(ler)
Fiyonk kaktüsüm yeni saksısında. Saksı değişimi yaparken, bir yavru ayrı bir saksıya ekildi.
|
2 Eklenti(ler)
Keserek ektiğim çiçek sapları yaprakların çıktığı yerlerden yavru verdiler.
|
2 Eklenti(ler)
Van'dan getirdiğim sempervivum yerine alıştı, tomurcuklarını dökmeden açtı.
|
1 Eklenti(ler)
Hani günlerdir başlarına gidip kimi zaman sitem ettim, kimi zaman şımarttım, plenty plant arkadaşımızdan taktik aldım ya, işte sonuç :D
|
Çok güzelmiş Vildan hanım yarından tezi yok ben de kaktüslerimi azarlıycam:)
|
1 Eklenti(ler)
Mamilarıa da etkilenmiş.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili günebakan her yolu deniyoruz hangisi tutarsa. Tabii bu arada vitamin de aldılar. Şimdi sıra bu eski dokuz kardeşte.
|
Çok güzel vildan hanım, güle güle büyütün.
|
Vildan abla maşallah hemen sözünü dinlemişler.Hepsi muhteşem.Bu arada Van dan getirdiğin sempervivumun çiçeklerini elinle tozlaştırıp tohum alabilirsen mutlaka isterim tohumlardan..
|
Teşekkür ederim Sevim Hanım.
Alıntı:
|
Sevgili kardeşim, seni tohumla uğraştırmam inşallah. yavru alırsam ;)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sanki 2 günde tomurcuklanan sedum, Eski Datça'da Derya Hanım'ın serasından alındı.
|
1 Eklenti(ler)
Satı ve Güngör kardeşlerin hediyesi kaktüsüm nihayet yavru veriyor.
|
1 Eklenti(ler)
Taner Bey'den aldığım Huernia da iki tomurcuk geliyor. İnşallah dökülmez ve açar.
|
Alıntı:
Açar, belki ki çok mutlu açacak Hatice ablasına tohum olacak :)) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025